Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zásahovka rozbila gang kuplířů: Prodávali dívky ve věku 13-17 let!

Autor: yks - 
17. dubna 2019
19:20

Nekompromisní zásah provedla ve středu Národní jednotka boje proti nelegální migraci slovenské cizinecké policie v okresu Liptovský Mikuláš. Gang kuplířů tam nutil k prostituci minimálně pět dívek ve věku 13-17 let. Jejich poslušnost si vynucoval vyhrožováním a fyzickým i psychickým nátlakem. 

„Od časného rána zasahují policisté v okrese Liptovský Mikuláš,“ informovala ve středu jednotka slovenského Úřadu hraniční a cizinecké policie na facebookových stránkách slovenských strážců zákona.

Ti zároveň zveřejnili záznam akce, při které těžce ozbrojení muži v kuklách vtrhnou do domu, ve kterém se nacházejí podezřelí i jejich pravděpodobné oběti.

Některá z nejmladších dívek před nimi v panice prchá, patrně další z nich naleznou přímo v posteli muže, na jehož zápěstích vzápětí zacvaknou želízka. „V souvislosti s podezřením jsme zadrželi dvě osoby,“ potvrdila policie. Je ale možné, že u toho nezůstane.

Video  Slovenská policie tvrdě zasáhla proti gangu kuplířů s nezletilými dívkami.  - Police SR
Video se připravuje ...

Na videu je dále patrné hledání, dokumentace a zajišťování důkazů a další nutné kroky související s trestním stíháním členů gangu. Kriminalisté popsali i to, že dívky ve věku 13-17 let živořily v novodobém otroctví a byly nuceny k prostituci.

Jde o novodobý fenomén otrokářství, kdy ženy nutí k prostituci pod hrozbou násilí, fyzickým a psychickým nátlakem a jsou jim odpírána základní lidská práva,“ informovala policie s tím, že další informace k zásahu poskytne teprve, až to dovolí probíhající procesní úkony.

 

 


Radalinsa ( 17. dubna 2019 22:00 )

Mínus 20 kg za dva týdny! Bříško zmizí bez poškození zdraví! Potřebujete >>>> www.SlimExtrem.com

boxer ( 17. dubna 2019 19:41 )

Indohnědogang v přímém přenosu, prodává své nezletilé děvuchy !!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání