Lékařka Andrea Hanáková, která v seriálu televize Nova před rokem podlehla následkům střelného zranění, se teď na TV Prima objevila jako ředitelka krajské veterinární správy Livie a nadřízená zesnulého primáře Frynty z Ordinace Šťastného. Ten v Krejzových hraje veterináře Petra Vymeše. V novácké Ordinaci se sice nesetkali, ale teď si vše vynahradí.

„Livie hned při prvním setkání narazí na Petra, je také sestrou ženy, kterou mu neustále dohazuje jeho matka. Zároveň nastoupí jako nová veterinářka z krajské správy, a najednou tihle dva najdou společnou řeč,“ poodhaluje svoji úlohu herečka, která přiznává, že když k ní nabídka na natáčení přišla, váhala.

Prvně se dokonce na několik dílů podívala. „Role nebude tak výrazná a poté, co jsem odešla z jiného seriálu, tak se mi do dalšího moc nechtělo, to přiznávám. Nakonec však zvítězilo pragmatické rozhodnutí, a hlavně to, že to nebude časově náročná role, takže půjde skloubit s ostatní prací, kterou mám,“ přiznala Cibulková.

Bylo jí odpočátku jasné, že všechno, co se naučila jako lékařka v Ordinaci, jí teď nebude nic platné. Jako zvěrolékařka se musela všechno učit od začátku. „Zatím je to na úrovni injekcí a víc má Livie papírování než operací,“ řekla Cibulková.

Postřelená

Doktorka Hanáková trpěla nevyléčitelnou nemocí, ale náhle zemřela až poté, co ji postřelili. A to zasáhlo samotnou Cibulkovou. „Při scénách s jejím umíráním a marným oživováním byla na place nepopsatelná napjatá atmosféra. Všichni měli slzy na krajíčku, i když každý věděl, že jde jen o natáčení,“ prozradil dobře informovaný zdroj ze štábu.

Nádor

Primáře Fryntu ztvárňoval Šťastný dlouhých pět let. Nakonec ale v seriálu zemřel na karcinom plic. „Mé postavě byla napsána nějaká diagnóza a bylo v plánu, že se s tou nemocí bude dál pracovat,“ řekl herec. „Jenže až ve chvíli, kdy už bylo všechno v pohybu, se zjistilo, že tahle konkrétní diagnóza se rozhodně nedá přežít. Tudíž Frynta zemřel tak trochu zbytečně,“ dodal Šťastný.

V tygří kleci

„Hodně času trávíme u koní a to mě moc baví. Jsem velká milovnice koní a psů,“ prozradila Cibulková, která se naštěstí nebojí setkání s žádným zvířetem. „Vůči šelmám mám sice respekt, ale do tygří klece jsem už taky vlezla. Samozřejmě s dozorem,“ dodala herečka, která se divákům v nové roli představí už ve čtvrtek večer.

Fotogalerie
41 fotografií