Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Dívka (9) vyhrála už podruhé v loterii! Odnesla si 23 mega a nadupaný sporťák

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: ital - 
19. dubna 2019
17:06

Dítě štěstěny, jinak se ani nedá devítiletá Eliza ze Spojených arabských emirátů pojmenovat. V úterý vyhrála v loterii na Mezinárodním letišti v Dubaji v přepočtu zhruba 23 milionů korun. Už před šesti lety jí přitom táta koupil los, který jí vyhrál luxusní sporťák McLaren. Otec původem z Indie přiznal, že loterijní sázenky kupuje od roku 2004.

V úterý zakoupil otec, známý jen jako pan M., na dubajském letišti ve Spojených arabských emirátech v zóně Duty Free tiket do loterie pro svou dceru Elizu (9), která ten den slavila narozeniny. Otec totiž říkal, že devítka je šťastné číslo. Je možné, že měl pravdu, neboť Eliza díky němu vyhrála v přepočtu téměř 23 milionů korun.

Podobné štěstí potkalo Elizu i v roce 2013 ve věku tří let. Zřejmě také šťastné číslo. Tehdy se jí podařilo vyhrát luxusní sportovní auto značky McLaren. Pan M. a jeho manželka pocházejí z Indie, ale v Emirátech žijí už 19 let. Otec prý pravidelně sází již od roku 2004.

„Mnohokrát děkuji dubajské Duty Free. Konečně se má trpělivost vyplatila,“ pověděl pan M. pro místní zpravodajský portál Khaleej Times. Štěstí se však v úterý usmálo ještě na další 3 jedince. Dva z nich vyhráli luxusní motocykly Indian Scout Bobber v hodnotě 273 000 korun za každý. Třetímu výherci se dostalo odměny v podobě motocyklu BMW S1000RR za 227 000 korun.

Ritalesta ( 19. dubna 2019 20:58 )

Mínus 20 kg za dva týdny! Bříško zmizí bez poškození zdraví! Potřebujete >>>> www.SlimExtrem.com

Zobrazit celou diskusi