Takhle si to asi sexy moderátorka Gábina Partyšová úplně nepředstavovala. Když se Daniel v roce 2015 rozvedl a odešel do její náruče, vše vypadalo zalité sluncem. A moderátorka dokonce nevylučovala, že by mohli mít společného potomka. Jenže všechno se nakonec vyvrbilo zásadně jinak. Manželství jim vydrželo sotva dva roky a následoval rozchod. Farnbauer se navíc vrátil ke své exmanželce, kterou přivedl do jiného stavu.

Nyní se Daniel Farnbauer, otec dnes již dospělého syna Daniela (18) a dcery Anety (14), stal potřetí tatínkem. Rostoucím bříškem své (staro)nové paní se pochlubil například na luxusní akci Ples jako Brno a o něco později zase ona na sociální síti odhalila, jaké jméno společně vybrali pro svého očekávaného synka.

A na počátku měsíce dubna se konečně dočkali. Lucie dala život malému Lucasovi. Porod, který podle všeho proběhl v Ústavu pro péči o matku a dítě v pražském Podolí, se miliardářovi a jeho - na druhý pokus - vyvolené podařilo úspěšně utajit. Až osmého dubna sdílela křehká blondýnka na sociální síti fotku svého miminka s popiskem „takhle si tu s Lucáskem lebedíme“.

Šuškalo se, že si zámožný byznysmen ve vztahu cení spíše rodinné pohody a teplého domácího krbu, zatímco Partyšová je žena, která si jde za svou kariérou. A Lucie je údajně málem světice! Dokázala svému bohatému choti odpustit takřka tříletý románek (nebo spíš román) s televizní hvězdou. 

Na instagramu má Lucie dokonce velmi příhodné motto: „Nemá smysl plánovat si věci dopředu. Náš osud bude mít stejně vždy poslední slovo.“

VIDEO: Partyšová po dvou rozvodech: Prošla jsem terapií! Chci být milou ženuškou

Video
Video se připravuje ...

Partyšová po dvou rozvodech: Prošla jsem terapií! Chci být milou ženuškou Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
49 fotografií