Nový díl Výměny manželek představí rodinu z Tábora, kterou tvoří Bára (27), Milan (29) a Leontýna (11 měsíců), a na druhé straně se seznámíme s Markétou (25), Josefem (39), Pepou (8), Petrem (8), Adamem (6), Radkem (4) a Pavlem (2), kteří žijí v Železné Rudě.

Důvody, proč se oba páry rozhodly jít do téhle reality show, jsou zajímavé: Rodina z Tábora se do Výměny přihlásila hlavně proto, že chce zjistit, jaké bude trávit deset dní odděleně. Bára je totiž rázná žena, která miluje pořádek, je vysazená na kvalitní stravu, a co řekne, to platí. V druhé rodině zajímá zejména Markétu to, jak žijí jiné rodiny, protože u nich se hodně křičí. A to vzápětí zjistí i sama Bára.

V průběhu deseti dní projde doslova zkouškou ohněm – nejen, že starost o početnou rodinu bude pro ni skutečně velkou výzvou, ale navíc bude jen s obtížemi vycházet se svým náhradním manželem. Vzhledem k tomu, že je Josef pořádný cholerik, Bářin pobyt v náhradní rodině poznamenají četné hádky, a několikrát se na ni oboří, že doma nic nedělá. Bára se dokonce i několikrát rozpláče, jelikož se jí vůbec nelíbí, když na ni Josef zvyšuje hlas. „Nepřišla jsem sem dělat ti služku,“ brání se jeho atakům.

Kromě toho jí Josef vyčítá, že má hlad, jelikož její jídlo je „katastrofa“. Ona přitom podle svých vlastních slov vaří už od čtrnácti let, a má tedy dojem, že to za plotnou umí. Josef sice poslal její kulinářský výtvor na facebook a komentáře prý nebyly moc lichotivé, podle Báry však byla kamenem úrazu špinavá mísa. A je zle! Josef se natolik rozčílí, že na svou dočasnou manželku začne křičet, aby se sebrala a jela domů. Slušně řečeno. „Ještě tady po mně bude řvát takovej fracek!“ vzteká se Josef, a to i přesto, že Bára je o dva roky starší než jeho manželka Markéta...

VIDEO: Výměna manželek: „Seber se a jeď domů!“

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: „Seber se a jeď domů!“ TV Nova

Fotogalerie
13 fotografií