Zuzana u sebe nemá žádné doklady. Ty jí podle její kamarádky Kamily, se kterou Blesk.cz mluvil, před nedávnem ukradli. Ani telefon u sebe pohřešovaná nemá. Maminka od dvou dětí v neděli v 17:45 hodin nastoupila do tramvaje číslo 9 na zastávce Lipanská (Praha-Žižkov) ve směru do centra. „Další záznamy o jejím pohybu nejsou k dispozici,“ píše na facebooku jiná Zuzanina kamarádka, která pomáhá s pátráním.

„Je jí 37 let, je drobná, 158 cm vysoká, blond vlasy kratšího střihu. Je Slovenka žijící v Praze. Na sobě měla teplejší delší tmavomodrou bundu, modré džíny a světle modrou středně velkou kabelku,“ dodává.

Po Zuzaně pátrají už i policisté, kteří v tiskové zprávě uvedli, že Zuzana netrpí žádnou nemocí, která by ji jakkoli ohrožovala na životě. Orientuje se v čase a prostoru. „Kriminalisté provedli do této doby všechny možné a dostupné úkony k vypátrání pohřešované, avšak bezvýsledně. Proto se nyní obracíme s prosbou o pomoc při pátrání na širokou veřejnost. Pokud kdokoli víte, kde by se žena mohla nacházet či pohybovat, předejte nám, prosím, tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158,“ řekl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Fotogalerie
5 fotografií