Tereza Kačerová se musela minulý rok vyrovnávat s velkou ztrátou svého přítele, slavného DJ Aviciiho, který v září spáchal sebevraždu. Společně dokonce vychovávali modelčina syna Luku. Po dlouhém truchlení, kdy se Kačerová uzavřela před okolím a téměř s nikým nekomunikovala, se rozhodla žít svůj život dál a se ztrátou se musela chtě nechtě vyrovnat.

Od té doby se modelka se zvláštním smyslem pro humor vrátila ke svému starému stylu života. Na sociálních sítích se to hemží jejími odvážnými snímky, z nichž na některých modelka skutečně ukázala téměř vše. 

V posledním příspěvku na instagramu ovšem střelila vedle! Zveřejnila fotografii, na které jí z nosu teče velká nudle a fanoušci jsou v šoku! „Jste vzhůru?“ napsala nicneříkající popisek k provokativní fotografii. Hlavní důvod, proč se rozhodla fotografii zveřejnit, je přinejmenším velmi podivný. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Tereza Kačerová (@terezakacerova),Dub 13, 2019 v 7:30 PDT

„Tak když mě takových lidí tady nesnáší, tak jim aspoň musím dodávat důvody, aby se necítili hloupě,“ vysvětlila Kačerová, proč snímek sdílela. Spousta fanoušků ale její smysl pro humor nesdílí a dokonce se mnoho z nich kvůli tomu odhlásilo z odběru jejích příspěvků. 

„Tak to je odporné! Ani děti, které učím, tohle nedělají,“ reaguje pobouřená pisatelka v komentářích. „Nejsem šokovaný nebo překvapený. Co bychom taky mohli očekávat od někoho tak zvráceného. Dej se dohromady, jestli to vůbec ještě jde,“ pustil se do Kačerové další z diskutujících.

„Proč tohle děláš? To fakt potřebuješ pozornost za každou cenu? To je naprosto nechutný,“ hodnotí počin modelky další. Jestli se jednalo o snahu upoutat na sebe pozornost, tak se to určitě podařilo. Komentářů se jí u fotky sešlo opravdu požehnaně. Většinou tedy negativních. Modelka si je ale kritiky dobře vědoma. „Však taky takhle nelítám po ulicích. Ježíši Kriste, co se stalo se smyslem pro humor?“ bránila se.

VIDEO: Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě!

Video
Video se připravuje ...

Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě! Blesk TV

Fotogalerie
84 fotografií