Ještě vůbec předtím, než se Milan Peroutka s Nikol Čechovou představili televizním divákům, někteří rýpalové je odsoudili dopředu. Dali jim ale šanci a zhlédli jejich první moderování ve studiu a našli si hned několik poznámek.

Ten mi tam vůbec nesedí, nemůžu jeho hlas ani slyšet,“ psal jeden divák. A nebyl sám. „Mně jeho hlas hrozně vadí. Bude mít co dělat, aby to lidi bavilo a nepřepínali,“ přidala se další divačka.

To ovšem nebylo jediné, co sledující na Peroutkovi iritovalo. „Nic proti tomu mladému herci. Je celkem fešák, jenže ty blond vlasy mu vůbec nesluší. Rozhodně mu víc slušely ty hnědé,“ uvedla divačka Markéta. „Ty vlasy má opravdu strašné,“ psala další žena a takových podobných názorů na Milanovu novou image bylo víc.

Kritiku si ale diváci našli i pro youtuberku Shopaholic Nicol. „Nevychovaná bl*ka, co se neumí obléct, vyjadřování neandrtálce, ruce v kapsách. Strašný,“ zhodnotila její výstup divačka Světlana. Jiná divačka si zase na Nikole našla jinou věc. „Proč ta Nikola všem skáče do řeči? Bylo tam o Titanicu, tak jsem to nechala, ale všem skáče do řeči, tak to mě teda přijde minimálně neslušný,“ rozčílila se jistá Iva.

Naštěstí jsou ale i diváci, kteří nové dvojici fandí. Do živého vysílání vklouzli jako po másle a oživili stávající tváře Novy, a to mnozí ocenili.

Fotogalerie
13 fotografií