Vévodkyně Meghan porodila 6. května 2019. Více ZDE

Podle posledních zpráv se vévodkyně Meghan Markleová připravuje pomocí jógy a meditace na domácí porod do vody. Obvykle jsou porody do vody skvělou možností pro ženy, které už předtím rodily bez komplikací.

Znamená to tedy, že Meghan se dosud nezapsala do žádné konkrétní porodnice, nicméně podle zdroje z okolí královského páru se nastávající rodiče v případě potřeby rozhodli pro Nemocnici Westminster a Chelsea v Londýně, píše deník The Sun. Právě tam vévodkyně Kate Middletonová přivedla na svět všechny své tři děti.

Kate rodila za asistence lékaře Guye Thorpe-Beestona, její švagrová Meghan ji ale následovat nebude. Rozhodla se, že u jejího porodu nesmí být žádný "muž v uniformě".

"Meghan řekla, že nechce žádného muže v uniformě. Trvala na tom, že chce své vlastní lidi, což v několika z nás zanechalo trochu pochyby,“ řekl deníku The Sun tajný zdroj.

U porodu by tak měla ráda svou ženskou konzultantku Charlotte Deansovou, Minu Savvidouvou a Natashu Singhovou.

Všechny tyto nároky, které Meghan v případě hospitalizace má, by královský pár stál pořádný balík peněz. Její přítelkyně Amal Clooneyová a Cheryl Tweedyová za porod v tatéž porodnici na soukromém oddělení zaplatily zhruba 445 500 korun.

Fotogalerie
77 fotografií