Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Studentka (18) letěla z Prahy do Londýna: Poté, co se podívala pod sedadlo, zachvátila ji panika!

Autor: rc - 
14. dubna 2019
11:45

Neuvěřitelný šok zažila Ellie Evansová, která letěla společností Ryanair z Prahy do Londýna. Osmnáctiletá Britka po nástupu do letadla zjistila, že pod jejím sedadlem chybí záchranná vesta! Pohledná brunetka, která má navíc panický strach z létání, se okamžitě obrátila na leteckou společnost, ta s ní však nekomunikuje.

Ellie Evansová má panický strach z létání. Ovšem šestnáctého března se musela svému strachu postavit. Osmnáctiletá Britka se vracela z Prahy do Londýna a k cestě zvolila nízkonákladovou společnost Ryanair. Celý let, během něhož se přelétává i přes Lamanšský průliv, zvládla dobře, ovšem šok přišel, až při přistání. Ellie si všimla, že pod jejím sedadlem chybí záchranná vesta. V tu chvíli ji zachvátila panika a začala brečet. „Naštěstí tam byl se mnou můj přítel, který mě uklidňoval,“ řekla pro server Metro.

 

Britka posléze kontaktovala vedení letecké společnosti, které jí odpovědělo, aby poslala důkaz. Ellie jim tedy poslala video, které natočila ihned po přistání na letišti. Letecká společnost hned poté však s mladou dívkou přestala komunikovat. Video publikovala i na internetu. „Když jsem šestnáctého března letěla z Prahy do Londýna, pod mým sedadlem nebyla záchranná vesta. To vůbec nepomohlo mému strachu z létání,“ napsala k videu.

 

My Kousalovic ( 18. dubna 2019 19:38 )

Panickou hrůzu z létání a koukne se po vestě až po přistání? Hmmmm Spíš bych si myslela, že jí napadlo z té společnosti zkusit něco vyzdímat, jako že újma na psychickém zdraví

ivuska1 ( 15. dubna 2019 21:56 )

Pro par hlupaku tady, mela by se jim stat situace kdy budou tuto vestu potrebovat !!!!!!!

prasanda1 ( 15. dubna 2019 21:12 )

Čau Dajko 123 slepice, měla bys držet smutek, když nepracuješ a píšeš tady nesmysly. Tvoje kámoška prazanda1 již není, proto dlouhodobě nepíše.

PPP150W ( 15. dubna 2019 21:02 )

Na váš názor jsem se neptal, nevím, proč se stále vnucujete.

Linkavera ( 15. dubna 2019 20:05 )

Mínus 20 kg za dva týdny! Bříško zmizí bez poškození zdraví! Potřebujete >>>> www.SlimExtrem.com

Zobrazit celou diskusi