Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Opilý řidič narazil do stromu: Krásná Lenka nehodu nepřežila

Autor: ital - 
13. dubna 2019
12:34

Poblíž obce Spišská Belá na Slovensku se stala v noci na pátek tragická dopravní nehoda, při níž zemřelá půvabná Lenka (†21) přímo před očima svého přítele Slava (27). Vozidlo, v němž s nimi jela ještě 23letá Mária, řídil Radoslav (27). Policisté provedli dechovou zkoušku a zjistili, že řidič byl pod vlivem alkoholu. Naměřili mu téměř 2 promile.

Mladá Lenka (†21), která pocházela z Kežmaroku na Slovensku, měla celý život před sebou. Vystudovala střední uměleckou školu a byla šťastně zamilovaná. Její přítel Slavo (27) jí dělal společnost v autě, které mladou krásku připravilo úplně o všechno, když s ním opilý Radoslav (27) narazil do stromu. „Je to hrozné, všechno měla ještě před sebou. Její rodiče se z toho nedokážou vzpamatovat. Mají i syna. Lenka byla jejich jediná dcera a měli ji velmi rádi,“ řekl pro deník Pluska.sk jeden z blízkých.

Podle informací Pluska.sk seděla Lenka v průběhu jízdy vzadu. Po nárazu utrpěla z celé posádky nejhorší zranění a ani přes usilovnou snahu záchranářů jí nedokázali pomoci. „Měla těžké poranění hlavy. Podařilo se pacientku oživit a v kritickém stavu odvézt do popradské nemocnice. Další tři cestující měli poranění převážně lehčího a středně těžkého charakteru,“ oznámila pro Pluska.sk mluvčí záchranného systému Falck Katarína Načiniaková s tím, že Lenka nedlouho poté zemřela.

„Alarmující na této tragické události je fakt, že řidič byl podrobený dechové zkoušce, která byla pozitivní. Dosahovala hodnoty 0,92 miligramu na litr,“ uvedla mluvčí krajské policie v Prešově Jana Ligdayová. Opilého Radoslava (27) policie ihned po nehodě zadržela a umístila do cely. Vyšetřovatel okresní policie v Kežmaroku zahájil trestní stíhání pro ublížení na zdraví. „Okolnosti dopravní nehody, její přesná příčina a míra zavinění budou předmětem dalšího vyšetřování,“ doplnila Ligdayová.

Kromě Lenky pocházeli další tři členové posádky havarovaného vozu ze Spišské Belé.

PPP150W ( 13. dubna 2019 20:40 )

A není to jedno? Když už udělala takovou chybu a jela s opilým řidičem, mohly jí možná zapnuté pásy zachránit život.

ki33 ( 13. dubna 2019 15:34 )

nemělo tam být první, že neměla sedat do auta s opilcem??? Než zapnuté pásy.

tmspetr ( 13. dubna 2019 13:43 )

[[[-Najděte nahé ženy ve vašem městě zde : Ej.Uz/Zeny

antismejd ( 13. dubna 2019 12:48 )

Sakra a co kdyby byla ošklivá ?????

PPP150W ( 13. dubna 2019 12:45 )

Je to smutné, ale slečna nejspíš neměla zapnuté pásy. Taky neměla sedat do vozu s opilcem

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání