Amber Heardová je americká herečka a modelka, která byla za hollywoodského herce Johnnyho Deppa provdána přibližně rok a v roce 2016 podala žádost o rozvod. Teď se nechala slyšet, že ji měl Depp opakovaně mlátit, tahat za vlasy, dusit a škrtit!

Tato závažná obvinění vznesla herečka u soudu jako reakci na hercovu žalobu z roku 2018, kde po své bývalé manželce požadoval miliardu korun! Depp ji zažaloval za článek ve Washington Post, ve kterém popisuje, že byla obětí domácího násilí. Vadilo mu, že mu dává nálepku násilníka, podle něj je to úplná „kachna".

„Asi rok od začátku našeho vztahu jsem si uvědomila, že John je závislý na alkoholu a drogách. V některých situacích dokonce míchal drogy s prášky na předpis a nejednou jsem mu musela volat lékařskou pomoc," řekla herečka o Deppových stavech ještě před svatbou. „Kdykoliv byl v tomto stavu, měla jsem strach o nás oba. Stal se z něj totiž úplně jiný člověk - násilný a děsivý. Řikali jsme mu Johnny, 'the Monster' (anglicky příšera)," nešetřila drsnými slovy Heardová.

„Johnnyho jsem milovala, a tak jsem věřila jeho opakovaným slibům, že se zlepší. Byla to chyba," svěřila se. Následně popsala drsný zážitek z roku 2014 při letu z Bostonu do Chicaga. „Johnny si objednal kyslíkovou masku a neuvěřitelně se opil. Jeho známí mi prozradili, že byl naštvaný, protože den předtím jsem točila s Jamesem Francem (40) milostnou scénu. Zničehonic po mně začal házet různé věci."

Místo toho, abych nějak zareagovala, jsem si prostě přesedla. To ho nezastavilo. Přišel ke mně a řval na mě 'James Franco'! Následně se postavil, začal mě kopat a pak po mně hodil své boty. Pak se zavřel na záchodě, kde zůstal až do konce letu," prozradila hrůzný zážitek Deppova bývalá manželka. 

Depp se měl vždycky po takovém útoku herečce omlouvat, ale útoky se prý vždycky opakovaly, a dokonce stupňovaly. Několikanásobně ji měl doma napadat, kopat, škrtit a dusit. „Několikrát jsem se bála o svůj život," uzavírá Heardová slova o svém bývalém manželovi. V minulosti dokonce zveřejnila několik fotografií do tisku, jak ji měl slavný herec doma zřídit. 

Zda se jedná pouze o pokus vyhnout se tučnému odškodnění, nebo byl herec skutečně takové monstrum, se pravděpodobně dozvíme po ukončení soudního řízení. Jedno je ale jisté, její slova si určitě Depp nenechá líbit.  

VIDEO: Opilý Johnny Depp se skácel k zemi!

Video
Video se připravuje ...

Video: Opilý Johnny Depp se skácel k zemi /Youtube/

Fotogalerie
66 fotografií