„Aby mohla vyřizovat v noci hovory s panem premiérem, odstěhovala se z ložnice a nastěhovala tam obě děti. Takže je v jiné ložnici, kde může spát a také přijímat hovory a odpovídat na ně,“ rozpovídal se režisér, který pozoruje, že se jejich vztah změnil. „Jana odchází z domova brzy ráno a přichází pozdě večer. Co vám k tomu mám jiného říci,“ řekl Adamec sklesle v pořadu Host Frekvence 1.

Ohledně samotného předsedy vlády si známý režisér nebral servítky. „Je to šílenec pracující 20 hodin denně. Na úřadu je v šest hodin ráno a nejraději je, když jsou tam všichni jeho nejbližší o chvíli dříve než on,“ popsal s tím, že premiérovi spolupracovníci odcházejí domů až po něm. A to je kolikrát až v noci!

Adamcové, která před nástupem na Úřad vlády pracovala jako moderátorka pořadu ČT Sama doma, nabídl práci mluvčí sám Babiš. Tehdy zavěsila s tím, že si to promyslí. „Do deseti vteřin zatelefonoval mně! A byl jsem požádán, abych své ženě vysvětlil, aby tu nabídku přijala, že by to bylo báječné,“ popsal Adamec. „Myslím si, že je to fajn, že ji to baví. I když je státní úředník,“ uzavřel.

VIDEO: Dříve zase Adamcová od manžela utíkala rovnou do Ameriky! 

Video
Video se připravuje ...

Jana Adamcová mizí s dětmi do Ameriky! Ale bez manžela Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
35 fotografií