O tom, že syn slavného představitele Siriuse Blacka z filmové série Harryho Pottera, nebo legendárního Draculy od F.F.Coppoly, tedy Garyho Oldmana, chodí s herečkou Kiernan Shipkovou, se spekuluje již delší dobu. Před měsícem je totiž paparazzi načapali na romantické večeři v LA, mladý pár však svůj vztah potvrdil až nyní. Jednak sdíleli na sociálních sítích fotku, na níž se k sobě něžně tulí, a pak se objevili ruku v ruce na premiéře dokumentu Be Natural: The Untold Story of Alice Guy-Blaché.

Roztomilá blondýnka s výrazným obočím Kiernan Shipková je nyní k vidění především v roli čarodějky Sabriny v nové, poněkud drsnější adaptaci známého komiksu (který byl mimochodem základem pro veleúspěšný seriál Sabrina, mladá čarodějnice v devadesátých letech). Přestože se Kiernan před televizními kamerami objevuje již od dětství, mezi hvězdy ji vyšvihl právě až seriál Chilling Adventures of Sabrina společnosti Netflix.

Jak napovídá její příjmení, přestože ona se narodila v Chicagu, její rodina má mimo jiné kořeny i v naší zemi. Její tatínek byl prý poloviční Čech a poloviční Němec, zatímco maminka pocházela napůl z Irska a napůl z Itálie. Není divu, že její evropsky „exotický“ zjev okouzlil i syna známého oscarového herce. Charlie, který je svému otci poměrně hodně podobný, se mimochodem živí jako model – nejednou se objevil na předváděcím mole pro značku Dolce & Gabbana.

VIDEO: Trailer k seriálu Chilling Adventures of Sabrina, které se od devadesátkové komedie značně liší

Fotogalerie
35 fotografií