Když modelka Hana Mašlíková zjistila, že má u auta píchlou pneumatiku, žádná mužská ruka, která by jí pomohla, nebyla k mání. „Manžel už dva týdny o berlích, taťka v lese a já to prostě musela vyřešit. Jediný pomocník k ruce mi byla mamča, která to celé dokumentovala na mobil a hlídala prďolu," popisovala na sociální síti. 

„Nejprve jsem využila možnosti A. Vozím stále v autě ten sprej na opravu píchlé pneumatiky, takže jsem přečetla návod, kde píšou, že zvednete auto na hever a v případě, že naleznete v pneumatice něco zapíchlé, tak to máte vyndat. Poslechla jsem návod a ten obrovský šroub vytáhla. Dokud tam byl, tak to jen trochu utíkalo, po vytažení bylo to kolo za minutu prázdné,“ pochlubila se Hanka svou „šikovností“.

Podle návodu pak vypustila celý sprej do pneumatiky, čímž ji totálně zničila. Sprej sice pomáhá na dírky od špendlíku, ale rozhodně ne na díry od šroubu. „Přišel čas na plán B. Prostě tam dám rezervu."

Po hodině, kdy se mi konečně podařilo povolit šrouby, jsem kolo vyměnila a nebudete tomu věřit, ale auto bylo i pojízdné. Každopádně si nesu velké ponaučení. Od teď budu vozit v autě montérky, protože bílé sako a tenisky asi nejsou nejvhodnější oděv pro automechanika. A sprej už nikdy nepoužiju, protože v pneuservisu mi, za to zadělané kolo od té pěny, málem dali na dr*ku,“ dodala Mašlíková, která měla štěstí, že sako nemuselo jít rovnou do popelnice.

VIDEO: Hanka Mašlíková poprvé o těžkém porodu: Nešlo to podle plánu! Komplikace!

Video
Video se připravuje ...

Hanka Mašlíková poprvé o těžkém porodu: Nešlo to podle plánu! Komplikace! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
33 fotografií