Zuzana Slavíková a její úsměšek, s nímž stírala soutěžící v pořadu „Nejslabší, máte padáka!", byly na přelomu tisíciletí ikonické. Od té doby však už uplynulo hodně vody a na kdysi oblíbené moderátorce, které se účastníci soutěže báli a muži u televizních obrazovek nad ní slintali, se zub času nemilosrdně podepsal. Z přísné dominy s drdolem je patnáct let po skončení vysílání babička!

Slavíková na jistou dobu zmizela z televize, věnovala se především divadlu (v současné době září především v Divadle Palace v komedii Rodina je základ státu), tu a tam se mihla v nějakém televizním filmu, a jak se zdá, se svým vzhledem si už moc hlavu nedělá.

Každý týden ji teď sice můžete vídat v seriálu Kameňák, otázka je, zda ji vůbec poznáte. Zlaté kadeře, vždy tak vysoko vyčesané, totiž vyměnila za kratičký sestřih. Vzhledem k tomu, že se přestala barvit, vypadá o něco starší.

Ještě před pár lety přitom byla velmi šik, stačil k tomu jenom vhodně zvolený make-up a stylové oblečení, zatímco v halenkách pytlovitého střihu nyní působí trochu neforemně. A je to rozhodně škoda. Není proto asi nejspíš takové překvapení, že více než působením před kamerami se Slavíková realizuje v dabingu. Svůj výrazný hlas propůjčuje ostatně i k namlouvání stále populárnějších audio knih.

 

Fotogalerie
31 fotografií