Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rozvedli se, a přesto spolu vycházejí: Které hvězdné páry zvládly rozchod na jedničku?

  • Rozvedli se, a přesto spolu vycházejí: Které hvězdné páry zvládly rozchod na jedničku?
    16. října 2023 | 06:00

    Málokdo z nás unese bez problémů rozchod, nebo dokonce rozvod. Největší problém pak bývá komunikace s expartnerem. Výjimky ale existují, a to i mezi slavnými. Tyto celebrity měly tak dobrý vzájemný vztah, že se z nich po rozvodu stali dobří přátelé. Komu to klape i po rozpadu manželství?

    Když se dají dvě hvězdy dohromady, mnoho z nás jásá. O to víc nás ale pak mrzí, když se jejich cesty po čase rozejdou a dojde na rozchod či rozvod. Ani jedno totiž většinou nedopadá dobře. To však neplatí v případě těchto celebrit, které i nadále zůstaly dobrými přáteli. 

  • Demi Moore a Bruce Willis

    Mezi takové patří například dvojice Demi Moore a Bruce Willis. Seznámili se v roce 1987, vzali se po dvouměsíční známosti a rázem tvořili jeden z nejhezčích párů Hollywoodu. Narodily se jim tři dcery, a protože oba pocházeli z rozpadlých rodin, snažili se jim vytvořit to nejlepší rodinné zázemí. Po letech však začali zjišťovat, že jejich vztah úplně neklape. V roce 1998 šli od sebe a o dva roky později proběhl rozvod. Rozešli se však v dobrém a dodnes jsou velmi blízkými přáteli. Demi skvěle vychází s Bruceovou manželkou Emmou, společně tráví rodinné chvíle a obě jsou pro něj velkou oporou. Herec totiž bojuje s frontotemporální demencí, kvůli které musel ukončit kariéru. Letos se navíc radovali ze své první vnučky.

    VIDEO: Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes.

    Video se připravuje ...
    Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes • VIDEO: Videohub

  • Mariah Carey a Nick Cannon

    Podobné je to i u Mariah Carey a Nicka Cannona. Byli spolu šest let, ale nakonec se rozhodli rozejít se. Kvůli dětem spolu ale vycházejí skvěle. Pravidelně navštěvují akce, spolupracují na hudebních projektech, jezdí spolu na lyže. Oba vždy tvrdili, že se mají rádi, jen už zkrátka nechtěli být manželé.

  • Reese Witherspoon a Ryan Phillippe

    Jejich vztah měl své vzestupy a pády, bývalí manželé však udělali vše pro to, aby svým dětem poskytli to nejlepší. A právě kvůli tomu spolu nepřerušili styky a dodnes spolu skvěle vycházejí. Mají spolu dvě děti, pro které se snaží být tím nejlepším příkladem. Pravidelně tak spolu slaví narozeniny a navzájem se podporují. 

  • Jennifer Lopez a Marc Anthony

    Šlo o třetí manželství známé zpěvačky a herečky a jeho konec nesla velmi těžce. S bývalým manželem má dvojčata Maxe a Emme a právě kvůli nim chtěli vztah zachránit. Nakonec to ale nedopadlo. Jennifer Lopez pak v jednom rozhovoru uvedla, že se v manželství necítila moc dobře. Marc je údajně žárlivý a chtěl mít věci neustále pod kontrolou. Rozvod však proběhl v naprostém klidu a dnes jsou z nich velmi blízcí přátelé. 

  • Gwyneth Paltrow a Chris Martin

    Když se známá herečka a frontman skupiny Coldplay rozváděli, byli už od sebe tak vzdáleni, že celý proces proběhl v naprostém klidu a zůstali si blízcí. "Nebydlíme spolu, ale je u nás vždy vítán a může s námi být, kdykoli bude chtít. Já s dětmi také často přespávám v jeho domě v Malibu. Trávíme spolu hodně času. Jsme spolu o víkendech, jezdíme společně na dovolené. Jsme stále rodina, i když už nemáme romantický vztah," uvedla herečka.

  • Lenny Kravitz a Lisa Bonet

    Lisa Bonet byla manželkou Lennyho Kravitze od roku 1987 do roku 1993 a mají spolu dceru Zoë. I když se rozvedli, vždy je pojilo pevné pouto a dál spolu skvěle vycházeli. Známý rocker si dokonce velmi rozuměl s jejím druhým manželem hercem Jasonem Momoou, se kterým má Lisa dvě děti. Lenny Kravitz vždycky tvrdil, že jsou jedna velká šťastná rodina.

     

     

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.