Celou šarádu má na svědomí její osmiletá dcera, která si plavecký model s ploutví zamilovala. „Nepleťte si to s hrochem!!! Tohle má být mořská panna v mém podání,“ dělala si Bendová sama ze sebe legraci, když se nasoukaná v kostýmu mořské panny s monoploutví snažila nemotorně doskákat do vody.

„Není to vůbec jednoduchý. Alička o tom ale strašně snila, a tak jsem si to musela vyzkoušet. Chce to ale speciální kurz pod odborným vedením, aby bylo vše bezpečné. A na ten je už dcera přihlášená a moc se na to těší,“ svěřila se herečka a dvojnásobná matka.

„Znáte to – pro svoje děti cokoliv! Stejně tak dělám brankáře o tři roky staršímu Vašíkovi. A tam mám vlastně taky kostým – šálu, čepici a brýle, abych byla chráněná, kdyby mě trefil,“ řekla Bendová se smíchem. Kdyby se volila Máma roku, díky své odvaze a smyslu pro humor by získala titul. Minimálně od svých dětí!

Nejen Bendová měla s oblekem mořské panny problém. Vyzkoušela ho i Veronika Lálová (27). „Ony se ty pohyby hodně podobají tanci, takže jsem měla trochu výhodu, ale jinak je to velký masakr. Nečekala jsem, že to bude tak těžké,“ okomentovala tanečnice ze StarDance svou zkušenost se speciální monoploutví.

 VIDEO: Rozhovor s Alicí Bendovou a její dcerou

Fotogalerie
71 fotografií