Co se stalo? „Mezi svátky v prosinci vždycky večer odešla, přišla kolem půl jedný, sedla si na židli, dala nohy na stůl a já tady běhala celý dny. To už mi fakt došla trpělivost a řekla jsem stop! Ať si lidi o mně myslí, co chtějí. Vyměnili jsme zámky a mám svatý klid. Jsem ráda, že tady není,“ prozradila Eva televizi Nova.

Právě lenost a nicnedělání bylo podle Evy důvodem dlouhodobých problémů s Lucií, která na kameru v pořadu plakala, že nechce, aby se její máma vrátila. Eva tvrdí, že to dcera jen hrála, aby ji veřejnost litovala.

Ve skutečnosti je prý nezodpovědná. „To řekne každý, kdo ji zná. V práci mi říkali, že by Lucka potřebovala dostat pár facek, že to, co řekla v pořadu, se nedělá. U těch, kdo ji znají, dobrý ohlas mít nebude. A u těch, co neznají ji ani mě, je mi to jedno,“ tvrdí Eva, která vychovává další tři děti s tím, že dcera požadovala i část honoráře za natáčení Výměny. „A ještě mi dodneška vyčítá, že nám koupila tohle a tamto, že jsem ji obrala. Nechci s ní mít nic společnýho,“ dodává zatvrzelá Eva na webu TN.cz.

VIDEO: Výměna manželek: Dcera se radovala z nepřítomnosti matky!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Dcera se radovala z nepřítomnosti matky! TV Nova

Fotogalerie
22 fotografií