Bývalka moderátora Leoše Mareše (42), slovenská topmodelka Michaela Kociánová,odletěla na Bahamy, kde si užívá dovolené na jachtě. Karibský ostrov si zřejmě krásná blondýnka zamilovala, protože tam netráví svou dovolenou poprvé. 

Dubnový oddych v Karibiku si Kociánová pořádně užívá. Neohroženě se koupala s rejnoky a dováděla na vodním skútru. Fanoušky na jejím instagramu ale zaujaly především fotografie v titěrných černých bikinách, ve kterých předvedla naprosto dokonalou postavu. 

Příroda jak z ráje, bílý písek a tyrkysové moře perfektně ladilo s modelčinými sexy křivkami. Fanoušky dráždí nejen svým bujným poprsím, ale také nekonečně dlouhýma nohama. Michaela, které se jako první slovenské modelce v historii podařilo předvádět na legendární módní přehlídce Victoria's Secret, ale nemá dokonalou postavu zadarmo.

Její trik spočívá v hydrataci těla a různých trénincích. K jejím nejoblíbenějším sportům patří jóga, běh, fitness, tenis a hlavně box. „Žádnou zvláštní dietu nedržím a dopřávám si to, na co mám chuť. Ale jím hlavně zdravě a kvalitně. To je ten zázrak, to je celé kouzlo spokojené postavy,“ prozradila před časem modelka. 

Na Bahamách je v tuto chvíli paradoxně i další Slovenka, moderátorka Zuzana Belohorcová (43). Ta ovšem dává přednost klidnějšímu opalování na pláži. Svými provokujícími fotkami ovšem Kociánové zdatně sekunduje. Kromě výběru destinace měly krásky ze Slovenska také stejný vkus na výlety. Obě absolvovaly luxusní plavbu na jachtě, která měla jasný cíl. Zastávku v Miami a zpět.

VIDEO: Topmodelka Kociánová: Ráda bych se vdávala! Ale musím počkat!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Kociánová: Ráda bych se vdávala! Ale musím počkat! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
60 fotografií