Přiznám se, že když vidím nějakou takovouhle svojí fotku, tak se ve mně probudí malý čertík a chtěla bych si podobné focení zopakovat,“ přiznala vnadná Mašlíková na sociální síti, a připojila snímek, nad kterým nepochybně zaslintal nejeden Hančin fanoušek. Modelka se na něm totiž jenom v negližé a červené kožené bundičce vyzývavě vyvaluje na červeném koženém gauči. „Potom se však objeví andílek a vysvětlí mi, že už jsem stará koza a hlavně mamina, ať si nechám zajít chuť,“ dodala se sympatickou sebeironií.

Většina Hančiných příznivců byla z jejího provokativního pózování pro pánský časopis nadšená. Leckdo také blondýnku, která pro prasklinky na svém umělém poprsí nemohla kojit svého malého chlapečka, velice dychtivě pobízel, aby se nenechala limitovat nějakými předsudky a zase nafotila nějaké dráždivé fotečky.

Přesto se však našli tací, kterým se takhle vůbec nelíbila! „Mně ta fotka teda přijde nechutná, omlouvám se, ale teď vám to sluší víc jako mamině,“ povzdechla si například jedna mladá žena, na což sama modelka obratem reagovala slovy: „No, jako nechutnou si tedy představuji jinou fotku“.

Dobře přitom věděla, o čem mluví. Série fotek, které pořídila pro legendární Playboy (na které se můžete podívat do naší galerie, alespoň tedy na nějaké), by pro tyhle cudné ženy mohly být už úplně za hranicí vkusu! „Nechutná není. Je oplzlá, což vzhledem k charakteru časopisu tak mělo být. A to si myslím, je v pořádku. A určitě se ta póza neztotožňuje s charakterem ‚objektu‘. Nebo…?“ dumá další fanynka, zatímco jiná podotkla, že tento styl je poněkud laciný a Hanka ho nemá zapotřebí.

„Vložit do toho více rafinovanosti, okořeněné ženským tajemstvím, a bude to o level výše. A možná nejen o jeden level. Dnes už jsi přece jen jinde a dál,“ objevily se mezi komentáři dokonce i rady.

Modelka a někdejší moderátorka Snídaně s Novou, Hana Mašlíková, přitom předtím, než poznala svého stávajícího manžela Andrého Reinderse, vždycky platila za pěknou divošku. Nosila rebelsky krátké vlasy, pořídila si obrovská silikonová ňadra (která si pak nechala o trochu zmenšit), vymetala kdejakou párty a její postelí si prošla celá řada slavných mužů, především fotbalistů – měla pletky například s Tomášem Ujfalušim (41), Miroslavem Slepičkou (37) nebo Michalem Smejkalem (33). Rovněž nafotila celou řadu rajcovních fotek, na nichž dávala na odiv své božské tělíčko. Vše se však změnilo prakticky ze dne na den a Mašlíková je nyní spořádanou ženuškou.

VIDEO: Hana Mašlíková Reinders: Snažím se přibrat, po porodu jsem hrozně zhubla

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková Reinders: Snažím se přibrat, po porodu jsem hrozně zhubla, je ze mě mumie Adam Balažovič/bpž

Fotogalerie
53 fotografií