Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tyran na Poděbradsku pověsil štěňátko na strom a ujel! Jezevčík už našel novou rodinu

V Poděbradech někdo pověsil štěňátko na strom a ujel. Neviděli jste ho?
V Poděbradech někdo pověsil štěňátko na strom a ujel. Neviděli jste ho?  (Autor: Facebook)
Autor: DH - 
10. dubna 2019
13:10

Lidé z Poděbradska se bouří a pomocí sociálních sítí pátrají po člověku, který ve zdejším lese nechal na stromě v plátěné tašce viset štěně jezevčíka. Toho se místní okamžitě ujali a útulek už mu našel nový domov. Krutý tyran však uniká.

Štěňátko nalezla na stromě paní Lucie, která se o příběh následně podělila na sociálních sítích. Ve svém facebookovém příspěvku uvedla, že nebohý jezevčík v lese doslova plakal, když ho tam někdo nechal. Po bezpáteřním člověku se rozhodla pátrat na vlastní pěst.

Paní Lucie na facebooku podezřelou osobu popisuje jako 180 centimetrů vysokého, hubeného muže s kšiltovkou na hlavě, který měl pravděpodobně tmavé vlasy. Z místa prý odjel černým SUV nebo pick-upem.

I přes fakt, že pátrání po muži je prozatím neúspěšné, pro pejska bude mít celá situace pravděpodobně dobrý konec. Lucie totiž svým příspěvkem oslovila mnoho lidí. A jedné rodině fotografie malého štěňátka učarovaly natolik, že se rozhodli ho z útulku, kam putoval od městských policistů, adoptovat.

Pokud by někdo věděl, o koho se jedná, měl by kontaktovat policii ČR na lince 158 nebo městskou policii v Poděbradech.

Ruth ( 14. dubna 2019 00:03 )

Psychicky ho týral. Ano, odložil ho, ale v lese, pověsil na strom v tašce, taky ho nemusel nikdo najít, a mohlo tam umírat dlouho bez možnosti dostat se z tašky ven, bez vody a jídla. Byla by to krutá smrt.

mechitz ( 13. dubna 2019 21:50 )

Je mi těch psů opravdu líto, nějak se ty případy teď množí. Ale když psa nechtějí, tak ho nemohou jen tak přivést do útulku, jako třeba v Londýně. Tady se pes musí vypustit, pověsit, přivázat a opustit, aby ho našel někdo cizí, zavolal policii a teprve pak může do útulku. Je to celý šílený, tohle by se mělo změnit, aby ta zvířata takto netrpěla.

4552 ( 13. dubna 2019 15:49 )

lidé jsou fakt zrůdy. Chovají se ke zvířatům jako kdyby jim planeta patřila ale to není pravda.Rozhodne zvířata nenadělají tolik hnusu jako to tady dělá člověk. Jednou se to snad vyřeší až toho bude mít zdevastovaná planeta dost a zbaví se parazitů a očistí se.

Lucio1 ( 13. dubna 2019 14:53 )

Taky to moc nechápu, proč krutý tyran? Kdyby ho hodil do popelnice tak bych to chápal, takhle ho nazvat..

zdravymozek ( 13. dubna 2019 08:16 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání