Před necelým týdnem se Hilaria Baldwinová na instagramu odvážně rozpovídala o rizikovém pátém těhotenství s tím, že jí možná hrozí potrat. Čtyřnásobná maminka nyní opět na sociální síti promluvila a oznámila, že se její smutná slova bohužel naplnila a ona o své páté, nenarozené miminko přišla. Tragickou zprávu jí sdělili lékaři poté, co při ultrazvuku nebilo miminku srdíčko. 

I přesto, že oznámení doktorů pětatřicetiletou Španělku hluboce zasáhlo, rozhodla se zaměřit na pozitivní stránku života, speciálně na svého manžela Aleca Baldwina a jejich čtyři děti. 

„Během dnešního ultrazvuku mu netlouklo srdíčko... takže je konec. Ale mám okolo sebe hned několik úžasných bušících srdcí. Jsem obklopena láskou a cítím se šťastná. Děkuji moc všem za naslouchání, za podporu a za sdílení vašich vlastních příběhů. Dohromady jsme silnější,“ napsala brunetka na svém instagramu u fotografie s celou její rodinou. 

Tím, že se rozhodla sdílet své nejtěžší momenty v životě, doufá, že tím podpoří ostatní, kteří se trápí. Zjištění, že v tom nejsou sami, jim prý může pomoci. Doufám, že tato konverzace bude pokračovat a společně budeme držet pospolu v těch krásných i náročných momentech v životě. Posílám vám všem hodně lásky,“ dodala Baldwinová ve svém smutném prohlášení. 

Minulý čtvrtek na instagramu Hilaria informovala své fanoušky o vývoji svého těhotenství a o pravděpodobnosti potratu. „Tohle se teď děje – embryu sice tluče srdce, ale ne silně. A dítě moc neroste. Takže čekáme, a je to velmi těžké. Tak moc nejistoty… ale šance, že je tohle těhotenství životaschopné, jsou velice malé. Mám úplnou důvěru ve svou rodinu a vím, že se přes to dostaneme, i když ta cesta bude těžká,“ popsala smutně Baldwinová a ukázala i fotku ve spodním prádle, v němž vynikalo její drobné těhotenské bříško.

„To, že jsem byla o všem tak otevřená, mi umožnilo trošku si ulevit. Tajemství jsou děsivá, jen pokud zůstanou tajemstvím. Když o tom začnete mluvit, najednou to přestává být tak děsivé,“ svěřila se v rozhovoru pro Today Show. Její manžel Alec Baldwin se ke ztrátě zatím oficiálně nevyjádřil. 

VIDEO: Alec Baldwin, coby Donald J. Trump v show Saturday Night Live

Fotogalerie
33 fotografií