„Potkáváme se spolu celý život, od mých začátků v Mim triu, kdy jsme se setkávali na různých natáčeních pro televizi, ale nikdy jsme spolu nespolupracovali. Asi před dvaceti lety jsem se k němu hlásila na Bídníky, ale to tehdy nevyšlo,“ směje se Nálepková, které prý angažmá do mysteriózní show udělalo radost. „Čarodějka je velmi výpravný, krásně udělaný muzikál, divadlo se vším všudy. To mě hrozně potěšilo. Sama si produkuji své komorní věci, ale zde opět mohu být součástí opravdu velkolepého projektu,“ říká.

Nálepková se přitom doposud velkých produkcí spíše stranila. „Až nedávno jsem si řekla, že není tak špatné účinkovat ve velké věci, setkat se s novými lidmi, získat nové zkušenosti. Věděla jsem, že se sem dělá casting, což mě moc nepotěšilo, přišlo mi, že je to v mém věku zbytečné, ale zde to jinak nešlo, museli mě vidět američtí držitelé licence,“ krčí rameny.

Přesvědčila ji prý sama role. „Budu hrát madam Morrible, vychovatelku ústřední čarodějky Elphaby. Je to negativní osoba, intrikánka, zvláštní figura, ale má v sobě humor, komiku a poťouchlost. A je tam hodně herectví,“ raduje se Nálepková, která už se na premiéru 14. září v GoJa Music Hall těší.

VIDEO: Do Čarodějky míří i Světlana Nálepková: Takhle představila svou roli!

Video
Video se připravuje ...

Do Čarodějky míří i Světlana Nálepková: Takhle představila svou roli! GoJa Music Hall

Fotogalerie
13 fotografií