Modelka Veronika Kašáková má v plánu na měsíc odletět sama na relaxační dovolenou na Havaj, kde si vedle jógy a studia angličtiny chce hlavně protřídit myšlenky. „Já jsem si vzala takové předsevzetí pro tenhle rok, že udělám všechno, čeho se bojím. A já se toho právě bojím,“ vysvětlila v rozhovoru pro Top Star své rozhodnutí.

Kašáková s Milanem chodí čtyři roky, údajně měl ale v začátcích jejího vztahu být stále ještě zasnoubený s maminkou své dcery Elly, Gabrielou Rouskovou. Důvod zrušených zásnub sice modelka neprozradila, ale vysvětlila, že je ve vztahu aktuálně spokojená. 

„Nedokážu to teď nějak pojmenovat, ale pravdou je, že nám je dobře teď, jak je. Uvidíme, až se vrátím. Chci si to tam nějak učesat,“ dodala k partnerské krizi Kašáková. 

Rok 2019 je tak pro modelku zatím jako na houpačce. Mimo partnerské problémy se přidalo pracovní vyčerpání a nepomohlo ani obvinění herce Mirka Etzlera (54), že peníze pro její charitativní nadaci nevyužívá jen pro dobročinné účely. Dlouhé dovolené na prosluněném ostrově se tak modelka už nemůže dočkat!

VIDEO: Kráska z děcáku Kašáková šokuje: Chtěla bych být můj přítel! 

Video
Video se připravuje ...

Kráska z děcáku Kašáková šokuje: Chtěla bych být můj přítel! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
83 fotografií