Na veřejnosti se téměř neobjevuje, do společnosti na večírky už vůbec nechodí. Kvůli srazu Missek po 30 letech od vítězství Ivany Christové v roce 1989 ale  Pavlína Babůrková udělala výjimku.

Doslova si odskočila od plotny a od kupy dětí. „S pěti dětmi to je náročné, ony samy vás udrží ve formě. Příliš neznám, co znamená dobře se najíst nebo vyspat, ale je to krásné. Mým dětem je 24, 18, 16, 13 a 11 a všichni ještě bydlí s námi. Máme tak plný dům a u nás bydlí ještě přítelkyně našich kluků, takže místo, aby ubývaly, tak přibývají. Ale jsem ráda, jsme velká rodina a tak jsem si to vždycky přála,“ řekla Blesk.cz Babůrková.

Modelingem se Pavlína živila od svých patnácti let, v osmnácti se pak stala Miss Československo 1992 a pak už šla kariéra kvůli rodině stranou. „S manželem jsme po sobě pokukovali ještě před tím, než jsme se osobně seznámili. Bylo to takové vzplanutí a všechno, co jsme si o sobě mysleli, tak se splnilo a jsme spolu dvacet let. Máme spolu hromadu dětí, postavili jsme spoustu domů a vytvořili velký dílo. Jsem pyšná, že nám to takhle dlouho vydrželo, vzhledem k tomu, čím jsme si prošli na začátku," prozradila modelka.

Jejím manželem je totiž Petr Kratochvíl, který kvůli ní opustil zpěvačku Lucii Bílou a jejich syna Filipa. „Když Petr odcházel od Lucky, tak to nebylo vůbec jednoduchý, ale všechno jsem ustáli. S Luckou teď vycházíme dobře, není to zapomenuté, ale ten čas hodně urovná. Dneska je to někde jinde, než to bylo na začátku," přiznala Babůrková s tím, že dnes se vzájemně respektují. 

Skvěle vychází i s Lucčiným synem Filipem. „Často k nám jezdí, pobývá u nás většinu času, takže je to v pohodě," dodala. Její vlastní děti prý až doteď neměly tušení, že maminka je slavná modelka. Nikdy se o to nezajímaly a příliš emocí neprojevily ani teď po letech, když jim to řekla. Pro ně je zkrátka máma na plný úvazek, kterou baví vaření, uklízení a práce na zahradě. 

VIDEO: Pavlína Babůrková: S Luckou Bílou není všechno zapomenuto!

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Babůrková Tereza Kühnelova, Aleš Brunclík

VIDEO: Lucie Bílá o svatbě s partnerem: Nechci náš vztah komplikovat papírem

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá o svatbě: Nechci náš vztah komplikovat papírem David Turek

Fotogalerie
114 fotografií