Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mladá maminka (†22) zemřela po pádu z okna! Stala se jí osudnou hádka s přítelem?

Matka (†22) dvouroční holčičky zemřela po pádu z okna! Stala se jí osudnou hádka s přítelem?
Matka (†22) dvouroční holčičky zemřela po pádu z okna! Stala se jí osudnou hádka s přítelem?  (Autor: Facebook)
Autor: rc - 
9. dubna 2019
21:15

Londýnští policisté vyšetřují tragickou smrt mladé maminky Annie Lancasterové (†22). Žena, která vychovávala dvouletou dcerku, zemřela poté, co vypadla z okna v osmém poschodí! Strážci zákona v souvislosti s její smrtí vyšetřují jejího přítele (26).

Záchranáři a policisté zasahovali v neděli ve čtvrti Enfield ležící na severu Londýna. Annie Lancasterová, máma dvouleté holčičky, tam vypadla z okna v osmém patře. Pád ze sedmadvacetimetrové výšky nepřežila. „První, čeho jsem si všimla, bylo, když helikoptéra proletěla kolem mého okna. Annabella tam ležela. Záchranáři ji resuscitovali,“ popsala britskému listu The Sun Meryl Altugová, svědkyně a sousedka zesnulé Annie.

Zatím není jasné, zda smrt mladé mámy byla nešťastná náhoda, či se jednalo o násilný čin. „Když jsem se podívala z okna, běžel tam muž. Vypadal traumatizovaně a neklidně. Kopal a pěstmi mlátil do popelnic. Řekl: Přísahám, nikdy jsem se jí nedotkl,“ řekla Meryl a dodala: „Pak padl na kolena. Sesunul se na zem, ale byl při vědomí.“

Strážci zákona jejího přítele již zatkli a vyslýchají ho. Z náhlé smrti Annie jsou její známí, přátelé a rodina v šoku. „Byla to jedna z nejmilejších děvčat, vždy se smála,“ uzavřela sousedka. „Byla opravdu milá žena a její dcera byla velmi roztomilá mladá dívka. Byly šťastná rodina,“ doplnil Patrick Bolger, správce domu.

222email222 ( 10. dubna 2019 04:56 )

Včera bylo hezky, dnes se ochladí. Doufám že tento příspěvek nebude závadny u této etniky...

vemenozmojistary ( 10. dubna 2019 02:50 )

Jedna z nejmilejších děvčat 😂😂😂😂😂 A my se tu máme posrat? Co sem dáváte *** o nějaké vogrilivané krávě?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání