Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zapletal svolal po 30 letech nejúspěšnější missky: Jak teď vypadají a čím se živí?

/
  • Zakladatel Miss ČR Miloš Zapletal svolal po 30 letech nejúspěšnější soutěžící: Jak dnes vypadají a čím se živí?
    9. dubna 2019 ● 12:02

    Se soutěží krásy nechce mít nic společného, 30. výročí ale zakladatele Miss ČR obměkčilo. Miloš Zapletal (76) obvolal všechny korunované královny krásy Česka. A přemluvil i první miss Ivanu Christovou (48)!

    Soutěže krásy se zbavil před jedenácti lety, pořád mu ale klepou na dveře, aby upadající fenomén oživil. Marně. Nostalgie, kdy mu pod rukama probíhalo přebírání nejkrásnějších dívek Česka, ho ale přepadla. Rozhodl se uspořádat mejdan pro ty, kterým na hlavu dával korunku. „Neřekl bych, že to bylo nějak extra složité, protože jsme byli příjemně překvapení tím, že většina těch dívek to uvítala. Některé s nadšením, protože se rády sejdou a zas po letech se uvidí mezi sebou i s námi,“ prozradil Blesku Zapletal. „Na Miss už jsem skoro v minulých letech zapomněl, ale když jsme si uvědomili, že to bude třicet let, tak jsem se taky začal těšit...“ pochvaloval si otec zakladatel. 

    Žádná z oslovených »missek« podle jeho slov vyloženě neodřekla. „Například Petra Minářová je v Americe, takže nemohla přiletět. Alena Šeredová je zase v Miláně, málem přiletěla, ale nakonec se nám omluvila – taky kvůli dětem,“ dodal Zapletal. Z pochopitelných důvodů nezval pouze Miss ČR 2001 Dianu Kobzanovou (37), které sebral titul kvůli nafocení lechtivých snímků. Druhou na jeho »černé listině« pak byla Miss Československo 1992 Michaela Maláčová (47). Ta na něj udělala podraz, když mu ukradla kontakty a pak si v roce 2005 založila konkurenční soutěž Česká Miss. Zapletal pak v roce 2007 svoji Miss ČR prodal.

  • 1.

    Ivana Christová (48) – Miss Československo 1989, Miss Maja International 1989

    Miss Československo 1989, Miss Maja International 1989 Věčně kynoucí a hubnoucí Slovenka získala korunku ještě v době totality. Vítězství jí změnilo život – živila se jako modelka po celém světě, moderovala a natočila dvě alba. Posledních 14 let podniká v kosmetice. Má dceru Danielu (24).

    Ivana Christová
    Autor: D. Kolářová, archiv

  • 2.

    Renáta Gorecká (46) – Miss Československo 1990

    Vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Krakově. Deset let žila ve Švýcarsku, loni se přestěhovala zpět do Polska a stala se spolumajitelkou čtyřhvězdičkového hotelu v lázních Szczawnica. Je vdaná, má tři děti ve věku 20, 10 a 7 let.

    Renáta Gorecká
    Autor: D. Kolářová, archiv

  • 3.

    Andrea Tatarková (46) – I. vicemiss Československo 1991

    Po soutěži chodila na molech v Paříži a v Miláně. Později pracovala jako hlasatelka ve Slovenské televizi a podnikala s italskou módou. Teď je redaktorkou TV Markíza, Má dva syny 13 a 14 let.

     

    Andrea Tatarková
    Autor: D. Kolářová, archiv

  • 4.

    Pavlína Babůrková (46) – Miss Československo 1992

    Poslední federální Miss přebrala své nejlepší kamarádce Lucii Bílé (53) partnera a úspěšného divadelního producenta Petra Kratochvíla (67). Sekla s modelingem a stala se ženou v domácnosti. Vychovala pět dětí! Nejstarší syn Honza (23) pochází z prvního manželství, s Kratochvílem má čtyři potomky – syny Pavla (18), Petra (16) a dcery Ilonu (14) a Julii (12).

    Pavlína Babůrková
    Autor: D. Kolářová, archiv

  • 5.

    Silvia Lakatošová (45) – Miss České a Slovenské republiky 1993, Top 10 na Miss Universe 1994

    Titul pro nejkrásnější ženu vyhrála jako dvacetiletá. I když se o rok později umístila v Miss Universe na čtvrtém místě, s modelingem sekla. Založila vlastní agenturu, která organizuje na Slovensku soutěže krásy. S manželem, Pavolem Chovancem (52) má dvě děti – syna Christiana (10) a dceru Valerii (2).

    Silvia Lakatošová a Miloš Zapletal
    Autor: D. Kolářová, archiv

  • 6.

    Eva Kotulánová (44) – Miss ČR 1994

    Je spolumajitelkou společnosti stavějící domy a chaty v korunách stromů. Je vdaná za úspěšného byznysmena s vášní pro automobilové závody Milana Maděryče (62). Mají spolu 18letou dceru Julii.

    Eva Kotulánová
    Autor: D. Kolářová, archiv

  • 7.

    Monika Žídková (41) – Miss ČR 1995 a Miss Europe 95

    S manželem, podnikatelem Petrem Brzeskou (45) před lety založila a spoluvlastní kosmetickou firmu. V současnosti je starostkou obce Kravaře v Horním Slezsku. Je matkou dcery Nikol (17) a syna Davida (13).

    Monika Žídková
    Autor: D. Kolářová, archiv

  • 8.

    Iva Kubelková (41) – I. vicemiss 1996

    Přesedlala na moderování společenských akcí, moderuje také na Primě. Kromě toho hraje v muzikálu Trhák a připravuje své první album. S partnerem, malířem Georgem Jiraskem (61) má dceru Natálii (13) a Karolínu (10).

    Iva Kubelková
    Autor: D. Kolářová, archiv

  • 9.

    Michaela Salačová (38) – Miss ČR 2000, Miss Fotogenic na Miss World 2000

    Objektiv vyměnila za mixážní pult – jako dýdžejka hrála po klubech v Německu, Španělsku, Švýcarsku a podívala se i do Indonésie. S manželem Daliborem Vajčnerem (37) má dva syny, devítiletého Olivera a šestiletého Damiena.

    Michaela Salačová
    Autor: D. Kolářová, archiv

  • 10.

    Kateřina Průšová (35) – Miss ČR 2002

    Je zakladatelkou a ředitelkou dětské talentové soutěže pro děti, deset let se věnuje produkci. Několik let tutlala vztah s podnikatelem Michalem Gaubem (49), jehož majetek je odhadován na desítky milionů korun.

    Kateřina Průšová
    Autor: D. Kolářová, archiv

  • 11.

    Radka Kocurová (37) – II. vicemiss 2002

    Po vítězství v soutěži uváděla předpověď počasí, později zaskakovala v České televizi za Lucku Váchovou. V přímém přenosu Eurovize vyhlašuje výsledky české poroty. Je vdaná za fotbalistu Tomáše Rosického (38), s nímž má pětiletého syna Tomáška.

    Radka Kocurová
    Autor: D. Kolářová, archiv

  • 12.

    Lucie Váchová (34) – Miss ČR 2003

    Je deset let vdaná za jachtaře Davida Křížka (47) a používá jeho příjmení. V současnosti je na mateřské dovolené s dcerou Lolou (2). Má syna Davida (6). Profesně přesedlala na moderování – objevuje se v České televizi v Sama doma.

    Lucie Váchová
    Autor: D. Kolářová, archiv

  • 13.

    Markéta Divišová (36) – II. vicemiss 2003

    Natáčí televizní reklamy v zahraničí, stará se o propagaci kadeřnického salonu své maminky, ale hlavně se věnuje svým dvěma dcerám – osmileté Natálce a dvouleté Sáře.

    Markéta Divišová
    Autor: D. Kolářová, archiv

  • 14.

    Jana Doleželová (37) – Miss ČR 2004

    Říká se o ní, že je nejkrásnější lékárnicí v Praze – pátým rokem působí v managementu jedné sítě lékáren. Je zastupitelkou ve městě Říčany za hnutí Klidné město a příležitostně moderuje. Pečuje o 21měsíční dceru Verunku.

    Jana Doleželová
    Autor: D. Kolářová, archiv

  • 15.

    Petra Macháčková (34) – I. vicemiss 2004

    Má dvě dcery, pracuje jako tisková mluvčí Nemocnice Hořovice, je vdaná deset let a žije s manželem kousek od Berouna.

    Petra Macháčková
    Autor: D. Kolářová, archiv

  • 16.

    Agáta Hanychová (33) – II. vicemiss 2005

    Je vdaná za herce Jakuba Prachaře (35), vychovává syna Kryšpína (7) a dceru Miu (1). Nově moderuje pořad o mateřství na FTV Prima.

    Agáta Prachařová
    Autor: D. Kolářová, archiv

  • 17.

    Daniela Frantzová (37) – III. vicemiss 2005

    Má dvě děti – Bereniku (8) a Ellu (5). Žije s rodinou v Praze. Pořádá i malou modelingovou soutěž ve Slaném, letos chystá již devátý ročník. Občas fotí. Modelingu se už nevěnuje.

    Daniela Franzová
    Autor: D. Kolářová, archiv

  • 18.

    Taťána Kuchařová (31) – Miss ČR, Miss World 2006

    Vedle modelingu zkoušela štěstí v televizi a ve filmu. V roce 2008 založila nadaci, která podporuje seniory. V roce 2016 se po třech letech chození provdala za herce a muzikanta Ondřeje Brzobohatého(36).

    Taťana Kuchařová
    Autor: D. Kolářová, archiv

  • 19.

    Renáta Czadernová (34) – II. vicemiss 2006

    Po soutěži Miss začala pracovat v médiích, necelý rok byla na Primě a od roku 2007 je moderátorkou zpráv na TV Nova. S přítelem, podnikatelem Michalem, má dvouletou Adélku a nyní je v pátém měsíci těhotenství.

    Renáta Czadernová
    Autor: D. Kolářová, archiv

  • 20.

    Kateřina Sokolová (30) – Miss ČR 2007

    Po vítězství v Miss vystudovala Vysokou školu obchodní, obor management cestovního ruchu. Pořád se ale věnuje modelingu po celém světě. Před třemi lety založila nadační fond na podporu rodin pečujících o autisty.

    Kateřina Sokolová
    Autor: D. Kolářová, archiv

  • 21.

    Aneta Vignerová (31) – Miss ČR 2009

    Stále je aktivní a úspěšnou modelkou, pokouší se prorazit i v zahraničí. Aktuálně je zamilovaná do scenáristy Petra Kolečka (34), který je podepsán pod takovými seriálový hity, jako je Most! či Okresní přebor.

    Aneta Vignerová
    Autor: D. Kolářová, archiv

    Fotogalerie
    26 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

soorry: Kravaře jsou město.

(09. 04. 2019 12:38)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy