Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Paní na hlídání (70) uškrtila chlapce (†7): Jeho mrtvé tělo našli ve vaně!

Uškrceného chlapce našli ve vaně. (Ilustrační foto)
Uškrceného chlapce našli ve vaně. (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia)
Autor: CŤK - 
8. dubna 2019
20:14

Sedmdesátiletá Němka chlapce škrtila nejméně tři minuty a poté ho položila do vany naplněné vodou. Takový je závěr Zemského soudu v Heilbronnu, který v pondělí ženu shledal vinnou ze zabití. Trest ale není nijak drakonický. Paní prý chtěla hlavně mít klid.

Sedmdesátiletou paní na hlídání, která v dubnu 2018 v jihoněmeckém městečku Künzelsau uškrtila sedmiletého chlapce, poslal soud na 10,5 roku do vězení. Rozsudek zatím není pravomocný.

Soudce hovořil o souhře několika motivů. Obžalovaná byla přetížená a v hlavě řešila řadu problémů. „Motiv byl: ‚Už toho mám akorát tak dost, chci mít klid,‘“ shrnul soudce.

Zemský soud v Heilbronnu dnes ženu shledal vinnou ze zabití. Předsedající soudce konstatoval, že „objektivně“ spáchala vraždu. Skutečnost, že byla seniorka odsouzena za zabití, a nikoli za vraždu, vysvětlil soudce tím, že je svým způsobem nemocná. Podle psychiatrického posudku totiž u ní není vyloučena organická depresivní porucha.

Sedmdesátiletá Němka chlapce škrtila nejméně tři minuty a poté ho položila do vany naplněné vodou. Příští ráno našli jeho tělo rodiče. Obžalovaná se podle DPA nemohla, nebo nechtěla na průběh činu rozpomenout. Podle posudku přitom u ženy není vyloučena depresivní porucha. 

antismejd ( 9. dubna 2019 09:45 )

10.5 roku za vraždu dítěte....německé soudy jsou fakt originální!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání