Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Miriam (†26) odjela na dovolenou do Thajska: V exotickém ráji ji brutálně znásilnil a zavraždil zdrogovaný mladík (24)

Autor: rc - 
8. dubna 2019
19:20

Miriam Beelte (†26) cestovala sama po Thajsku. Dovolená v oblíbené turistické destinaci však pro mladou Němku skončila tragicky. Její tělo našel náhodný kolemjdoucí zahrabané v listí. Dívku brutálně znásilnil a zavraždil mladík Ronnakorn Romruen (24) poté, co s ním odmítla mít sex.

Miriam Beelte se vydala sama objevovat svět. Odvážná dívka pocházející z německého města Hildesheim vyrazila do Thajska. Přesto, že úřady často varují před cestou do této asijské země, Thajsko je oblíbenou turistickou destinací a to hlavně pro sólo cestovatele, jakým byla i mladá Miriam. Podle informací DailyMailu jen mezi lety 2016 a 2018 v Thajsku potkala smrt 60 Britů! Smrt většiny z nich nebyla navíc objasněna.

Šestadvacetiletá dívka nejprve trávila dovolenou poblíž města Pattaya, ovšem nehodlala zůstat jen na jednom místě, a tak vyrazila lodí do Koh Sichang. Tam si pronajala motorku a narazila na místního muže Ronnakorna Romruena. Čtyřiadvacetiletý mladík dívku pronásledoval a chtěl po ní, aby s ním měla sex, což Miriam odmítla. Ronnakorn ji však nadále pronásledoval a nakonec znásilnil na odlehlém místě v lese. Ze strachu, že Miriam půjde na policii, vzal kámen a udeřil ji několikrát do tváře. Poté vzal její tělo a zahrabal ho listím. Ráno šel však kolem kolemjdoucí a těla si všiml. Policie po několika hodinách Ronnakorna vypátrala a zatkla ho. Ten se nakonec k otřesnému činu přiznal. 

joldh ( 9. dubna 2019 22:30 )

....a jistě i erotický zážitek...

Taurus70 ( 9. dubna 2019 20:45 )

Holt damy si musi uvedomit ze rovnoceni lide jsou pouze v casti stredni Evropy i kdyz uz i tam to neni pravda ,jinde jsou proste kus masa na uspokojeni a tato vlna se zavratne siri s kulturnim obohacenim 🤐🤐😵😵

ostuda ( 9. dubna 2019 19:28 )

rozumím, já taky pobýval celý 4 mněsice prič

levandulova ( 9. dubna 2019 17:48 )

Sel kolem kolemjdouci Novinari, kteri nemaji ani ucnak, co.

iFender ( 9. dubna 2019 09:51 )

Zeny zapomely,by mely , sorry dal bych si lepaka. jiz strasne dlouho mimo CR

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání