Rozvod Vondráčkové s Plekancem rozhodně neprobíhá v klidu a míru, proto každá zmínka jedné nebo druhé strany vyvolá reakci. Manželé se totiž nedokáží shodnout ani na výši rozvodového vyrovnání, ani na péči o děti.

V magazínu Pátek Lidových novin se navíc Šafářová o synech rozvádějícího se páru Matyášovi (7) a Adamovi (3) zmínila, na což je zpěvačka citlivá. „Mám perfektní vztah s kluky od Tomáše, byli jsme několikrát spolu a jsou strašně fajn. Říkají mi teta Šafi,“ svěřila se totiž tenistka.

Vondráčková zřejmě Lucii „teta Šafi“ neříká, a tak ji to nepotěšilo. Navíc ve chvíli, kdy si zároveň přečetla, že tenistka míří ještě dál. „V budoucnu bych rodinu měla ráda. Teď to není na pořadu dne, ale až se dořeší věci kolem Tomáše, určitě na to dojde.“

„Ti, co mě znají, vědí, že bych ničí manželství nikdy nerozvrátila. Takže věci, co o mně píše třetí strana, jsou nepříjemné, já ale chci, aby si je vyřešili Tomáš s Luckou Vondráčkovou sami,“ dodala v rozhovoru Šafářová.

A jak na její slova reagovala zpěvačka a herečka? Ten den si sedla si k internetu, otevřela sociální síť, na které komunikuje s fanoušky, a poslala jim slova slavného německého filozofa Friedricha Nietzscheho. „Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát.“ Co tím myslela? To ví jen ona sama…

VIDEO: Mám spíš přehled o kanadském rodinném právu, smál se Plekanec.

Video
Video se připravuje ...

Mám spíš přehled o kanadském rodinném právu, smál se Plekanec. Bude hrát za Kladno a Kometu. iSport TV

Fotogalerie
43 fotografií