Lékaři podle magazínu Billboard provedli takzvanou transkatetrovou implantaci aortální chlopně, což je stále častěji používaná alternativa chirurgické výměny chlopně, vyžadující otevření hrudníku. Alternativní zákrok umožňuje kratší pobyt v nemocnici a rychlejší zotavení.

„Všem moc děkuji za vaše zprávy plné podpory, cítím se teď mnohem lépe! A také velké díky všem zaměstnancům nemocnice za skvělou práci," napsal zpěvák na svém instagramovém účtu a všichni fanoušci Rolling Stones si tak můžou konečně oddychnout. 

Jagger v neděli na twitteru oznámil, že Rolling Stones odkládají turné po Spojených státech a Kanadě kvůli nespecifikovanému lékařskému zákroku. Server Drudge Report v pondělí napsal, že Jagger podstoupí v newyorské nemocnici operaci náhrady srdeční chlopně.

Severoamerická část turné No Filter Tour měla původně začít 20. dubna v Miami, ale nyní se očekává jeho start v červenci, napsal Billboard. Součástí této série koncertů bylo i vystoupení legendárních rockerů v pražských Letňanech loni začátkem července.

Podle dnešního prohlášení Jaggerova zástupce doktoři Jaggerovi řekli, že "v tuto chvíli nemůže vyrazit na turné".

VIDEO: Mick Jagger musel do pražské nemocnice: Co se stalo?

Video
Video se připravuje ...

Mick Jagger musel do pražské nemocnice: Co se stalo? Čtenář Blesk.cz

Fotogalerie
36 fotografií