Když přijela v pátek ráno svým autem zpěvačka Monika Bagárová domů, nestačila se divit, když viděla svého přítele Makhmuda Muradova v jejích papučích leštit své sportovní bílé Ferrari! Jediný pohled na něj stačil, aby si z něj začala zpěvačka utahovat. O chvíli později přišel ale doslova výbuch smíchu. 

„Dobrý den, máte hezký boty! Super boty. Kde jste je našel?" utahovala si ze svého přítele Bagárová. Když miluješ, prostě miluješ," bral celou situaci s humorem Muradov. 

Poté, co si začal devětadvacetiletý bojovník stěžovat, že hadr, kterým leští okna svého sporťáku, smrdí a zanechává neskutečné šmouhy, česká zpěvačka vybuchla nekontrolovatelným záchvatem smíchu. „Počkej, abys věděl, kdes vzal ten hadr? To je mastný od trouby! Já jsem s ním včera umývala troubu. Proto máš to auto celý mastný," mohla se smíchem vyvrátit krásná brunetka. 

Monika pak umístila video zmateného přítele na svůj instagram a pobavila tím své fanoušky a zpříjemnila jim páteční ráno. A od smíchu si prodloužila život alespoň tak o rok.

VIDEO: Kdy bude svatba se zpěvačkou Bagárovou? Zápasník Muradov promluvil

Fotogalerie
90 fotografií