O Michalovi Štikovi se v poslední době psalo především v souvislosti s jeho propíraným rozvodem s Monikou Štikovou, která od něj utekla k mladému hokejistovi Petrovi Biniasovi (22) do Německa. 

On ale na ocet nezůstal a začal randit s mladší zdravotní sestřičkou Bárou, se kterou je až dodnes. Krásná brunetka měla doma fenku dobrmana Kaori a nedávno k ní společně se Štikou pořídili ještě štěňátko Chanel. A právě kvůli nim teď Bára skončila v slzách! 

„V Plzni na náměstí Republiky se jedna starší paní pokusila otrávit přítelčiny dvě ruské feny dobrmana. Museli jsme okamžitě k veterináři a vše je hlášeno na policii. Pejsek přežil díky její včasné reakci a rychlé pomoci veterináře," svěřil se Blesku Štika. 

Jeho přítelkyně Bára se na svém facebooku o incidentu také rozpovídala. „V Plzni na náměstí, starší žena bez dovolení dává psům (prý froliky) nejspíše jed! Musela jsem s Kao k veterináři a řešila jsem otravu jedem!" napsala do svého statusu brunetka, která oba pejsky neskutečně miluje. Jen na facebooku s nimi má o mnoho víc fotek, než se samotným Štikou.

„Řekla jsem jí, že nechápu, proč něco dává mému psovi! Nezeptala se mě, prostě jí to dala. Nestihla jsem reagovat. Až u druhé, tu jsem stihla přitáhnout k sobě a šla jsem od ní. Byla divná! Kao je už lépe, vše vyzvracela u doktora, má léky, které vážou zbytky jedu v krvi na sebe, ale uvidíme ráno ještě. Jdeme znovu na kontrolu," napsala v komentářích šokovaná Bára.

Po podání pamlsku od neznámé ženy se fence udělalo špatně, usínala a nereagovala. Vzhledem k tomu, že se v okolí nejednalo o ojedinělý případ, Báře okamžitě došlo, o co se jedná. A běžela hned k veterináři. „Usvědčit někoho z trávení psů není tak jednoduché, jak si myslíte. Tento případ se řeší cca rok, protože je to zřejmě stejná osoba. Já jsem vše sdílela jako upozornění na facebooku a na policii. Díky mé pohotovosti jsem ji i vyfotila," dodala k nešťastné události.

Michal Štika ale varuje, že paní je extrémně nebezpečná! „Případy otrav starší paní, která nabízí otrávené pamlsky po Plzni se vyšplhaly cca k 40 případům a z toho asi deset psů nepřežilo. Řeší se to rok, nebyl dostatek důkazů, ale teď je paní na kamerovém záznamu. Podle plzeňských žurnalistů je ta paní duševně nemocná, na nás tak také působila," uzavřel Michal s tím, že doufá, že se paní podaří co nejdříve usvědčit, než zaútočí na někoho jiného. 

VIDEO: Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem!

Video
Video se připravuje ...

Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem! FTV Prima

Fotogalerie
57 fotografií