Naplánovat poslední rozloučení se zpěvákem a ministrem nadpozemské rozkoše dalo lidem, kteří ho měli rádi, pořádnou práci. Už jen sehnat tolik plyšáků a havajských věnců zabralo dost času, protože si je nemohli zapůjčit z Danova bydliště kvůli probíhajícímu dědickému řízení. Den před pohřbem v pražském Motole a plánovaným karnevalovým průvodem od domu v Řeporyjích do motolského krematoria tak prý bylo mezi pozůstalými pořádné dusno.

„Ve tři ráno se strhla hádka na »hlavním štábu« o playlist,“ prozradil jeden z těch, kteří v bytě zpěvákovy expřítelkyně Zuzany Kardové (58) dolaďovali detaily pohřbu. Nemohli se údajně dohodnout, co nechají v krematoriu zahrát z reproduktorů. „Leleléo!“ trval prý na svém bubeník Šumu svistu. „Drž hubu, de*ile! Bude Hafanana a pak Samba King!“ uzemnil ho údajně jiný kamarád. V tomhle duchu se pak měli dohadovat skoro až do rozbřesku.

Nakonec smuteční hosty přivítal v síni rovnou hlas Nekonečného a jeho charakteristické »vrrr«. „Užívejte si života na plný plyn, ku*va. Miláčkové, arrivederci,“ zaznělo. V závěru obřadu pak zpěvákova nevlastní dcera Tereza Kardová (29) odpálila hořící konfety a sexy tanečnice jeho kapely rozvlnily boky.

V pražském Motole ale Danova »posmrtná jízda« neskončila. Sestra Lenka, která na pohřbu zkolabovala a musela ji odvézt záchranka, ho chce nechat pochovat v rodinné hrobce v Boskovicích na Moravě.

VIDEO: Pohřeb Dana Nekonečného (†52) jako karneval! Samba v krematoriu!

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Dana Nekonečného (†52) jako karneval! Samba v krematoriu! aleš brunclík

Fotogalerie
199 fotografií