Tvrďák Patrik Vrbovský, který vystupuje pod uměleckým jménem Rytmus, se brzy stane otcem – což je něco, po čem touží už spoustu let. S Darou Rolins (46) se vysněného miminka nedočkal, zatímco nyní roste nový život v Jasmině... a z drsného rappera je rázem docela jiný člověk.

Ty tam jsou všechny jeho excesy, kdy nadával médiím, a přes fotky, které dával na veřejnou sociální síť, psal vulgární nápisy. Teď se naopak rád pochlubí bříškem své nastávající!

Jednu z nejdojemnějších fotek nyní sám a dobrovolně sdílel na instagramu – Jasmína je na ní oblečená v nádherných dlouhých šatech, v nichž vyniká její pupík. Rytmus jí na něj něžně dává polibek. Jak je vidět, svého malého „bengora“, který roste Jasmíně pod srdcem (a který by měl přijít na svět v létě), se už nemůže dočkat.

Nádherný romantický snímek navíc doplnil hashtagy „smysl“, „podstata“, „život“, „štěstí“ a „rodina“, z čehož je očividné, čeho si právě teď nejvíce váží: stabilního rodinného zázemí.

S Jasminou je ostatně zasnoubený a veselku s půvabnou Balkánkou, která je pro něj tou jedinou a pravou, by rád stihl ještě před tím, než porodí. „Chci jenom jednu svatbu v životě a musí to být zpečetění našeho vztahu a rodiny,“ prohlásil Rytmus během nedávného rozhovoru pro slovenský server Refresher.sk, a dodal, že se do chomoutu chystá v nejbližších měsících: „Chci, aby se náš syn narodil do hotové rodiny.“  A na to mu už nezbývá tolik času!

VIDEO: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? 

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií