„Po třech cenách BAFTA a jedné Emmy jsme konečně vyhráli Oscara,“ oznámil vtipně televizní kuchař na sociální síti a sdílel fotku, na níž je zachycen s manželkou Tanou (44) a jejich čerstvě narozeným synem. „Prosím, uvítejte Oscara Jamese Ramsayho, který přišel na svět dnes ve 12:58, aby stihl oběd!“ dodal Ramsay ve čtvrtek na instagramu.

Šťastná událost slavné manžele přitom potkala pouhých 11 dní poté, co oslavili 22. výročí od svatby. Těhotenství však pár dlouho tajil a oznámil ho teprve na Nový rok. Důvodem byly pravděpodobně jejich velké obavy související s tím, že už o jedno miminko přišli. V červnu 2016 totiž choť šéfkuchaře, která bývá leckdy vzhledem připodobňována k Victorii Beckhamové (44), bohužel potratila v pátém měsíci těhotenství. I tehdy prý čekali chlapečka, jenže osud jim ho dopřál nakonec až nyní.

Jedná se už o jejich pátou ratolest, hvězda pořadů Pekelná kuchyně, MasterChef či Ano, šéfe s Gordonem Ramsaym, má totiž s manželkou ještě Megan (21), Matildu (17) a dvojčata Holly a Jacka (19). Nyní se jim šťastná rodinka ještě rozrostla a malý Oscar už má navíc našlápnuto k hvězdné kariéře. Rodina mu totiž stihla založit vlastní instagram, který okamžitě začaly sledovat tisíce lidí, včetně dalšího potomka celebrit - Brooklyna Beckhama.(20).

VIDEO: Vypadněte, šéfe! Pohlreicha vyhodili z kuchyně! Arogantní srab, zlobil se Zdeněk

Video
Video se připravuje ...

Vypadněte, šéfe! Pohlreicha vyhodili z kuchyně! Arogantní srab, zlobil se Zdeněk FTV Prima

 

Fotogalerie
36 fotografií