Mikolas Josef, který minulý rok skvěle reprezentoval Českou republiku ne největší hudební soutěži světa Eurovize, zazářil ve středu na svém vyprodaném pražském koncertě ve Foru Karlín. Po skončení své milionové show si zpěvák pořádně oddychl. Nikdo ze čtyř tisíc diváků na něm totiž nepoznal, že ještě před pár dny nemohl vůbec mluvit!

„Dojmy po koncertu jsou úžasný. Jsem nabitý energií, ale fakt bych se už potřeboval vyspat,“ prozradil Blesku bezprostředně po svém nabitém vystoupení. Ještě několik dní předem byl prý z prvního velkého koncertu nervózní. „Byly bezesné noci. A bylo by to trošku divný, kdyby nebyly,“ svěřil se.  

Chvíli to dokonce vypadalo, že nebude moci zpívat. „Dva dny zpátky mi kompletně odešel hlas. Takže jsem nesměl mluvit, byl jsem na čajíčcích a měl jsem kompletní pauzu. Doufal jsem, že to vyjde – a vyšlo,“ ulevil si Mikolas. „Nebylo to tak stoprocentní, jak jsem si přál, ale dali jsme to,“ přiznal sebekriticky.

Fanoušci to ale viděli jinak. „A i když jsem měl odhlučněný sluchátka na pódiu, slyšel jsem úžasné publikum. A moc všem za úžasnou atmosféru děkuju,“ dodal zpěvák.

Na velkou show trénoval Mikolas Josef několik měsíců a na pomoc si přizval dvacetičlennou taneční skupinu a šest vokalistů až z Johannesburgu! Fanoušky překvapil hrou na bicí, za večer několikrát vyměnil svůj outfit a celkově předvedl perfektní show, která nemá v Česku obdoby. 

Užít si mladého zpěváka naživo přišla třeba Monika Bagárová (24) s Honzou Bendigem (25) a Olga Lounová (38) s kamarádkou Eliškou Mrázovou (24). Velkou hudební událost si nenechala ujít ani těhotná Ewa Farna (25) nebo modelka Aneta Vignerová (31). Herec Roman Vojtek (46) a modelka Simona Krainová (46) dorazili na koncert i s dětmi. „Krásné to bylo. Jsem na tebe hrdá,“ zhodnotila Mikolasovo vystoupení na svém instagramu modelka. 

VIDEO: Mikolas Josef a jeho první dojmy po koncertě ve Foru Karlín

Video
Video se připravuje ...

Mikolas Josef po koncertě Hana Zejdová

Fotogalerie
50 fotografií