Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hrůza v obchoďáku v Chebu: Šílený cizinec (26) ubil a ukopal penzistu (†64)

Autor: rv - 
4. dubna 2019
11:51

Z vraždy staršího muže (†64) se bude zpovídat mladý cizinec (26). Svoji oběť napadl v neděli 10. března v chebském obchodním domě. Muže mlátil pěstmi a kopal do něj. Napadený senior po několika dnech zemřel v nemocnici, agresor si počká na soud ve vazbě.

Vše začalo hádkou, při níž se cizinec rozzuřil a staršího muže začal mlátit. „Nejprve pěstmi do hlavy, v napadání měl pokračovat i kopy, a to i přesto, že již muž ležel na zemi a byl ve stavu, kdy se nemohl bránit,“ popsala policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

Na výzvy přihlížejících, ať toho nechá, nereagoval. Dál se choval jako smyslů zbavený. „Jeho jednání bylo následně ukončeno až ze strany ostrahy, která jej násilím od napadeného muže odtrhla,“ řekla Krejčí. Násilník poté z místa utekl.

Na dlouho však spravedlnosti neunikl. Necelou hodinu po incidentu jej vypátrali a zadrželi policisté. Napadeného muže zatím s vážným zraněním převezl vrtulník do fakultní nemocnice v Plzni.

Boj o život prohrál

Kriminalisté násilníka obvinili z těžkého ublížení na zdraví a výtržnictví. Žádosti o vazbu soudce vyhověl. „Policisté cizince od soudu eskortovali rovnou do vazební věznice,“ popsala Krejčí.

Zraněný ale po pár dnech v nemocnici svůj boj o život prohrál. Případ si tak převzala krajská mordparta a kriminalisté ho překvalifikovali na vraždu. „V případě prokázání viny hrozí cizinci trest odnětí svobody na deset až osmnáct let,“ dodala Krejčí.

hanzohatori ( 6. dubna 2019 19:42 )

On je v tom trochu rozdíl. Ten majitel psa na dítě neposlal. Tady jde o vraždu starého člověka. První co měli tomu gaunerovi udělat, tak přerazit pazoury na 3x

mandat ( 6. dubna 2019 19:35 )

Proc se nezverejni narodnost ? Asi ma nekolik, ze ? Nejaky chudacek migrant,ktery utekl k nam do bezpeci a kdo bude chranit nas pred temito grazli ?

cotoje ( 5. dubna 2019 20:37 )

Vrazi jsou hájení, nikde se nepíše jeho jméno a ksicht má na všech fotkách rozostřený

sebr ( 5. dubna 2019 08:45 )

Vzpomínám na svoje vechtrování u muničáku. Závodčí vždycky říkal: "Když budete střílet, musí tam zůstat něco mrtvého. Zvíře, nebo člověk. Mrtvý totiž nemluví. A budete mít pokoj od kontrášů".

europa ( 5. dubna 2019 07:29 )

Hele, ty vyjebanapico, já jsem nikde necinkal, otevřené hranice jsem nechtěl, stejně jako vstup do EU a NATO. A takových je nás tady spousta. A všichni doplácíme na rozhodnutí blbců, která jsme nemohli ovlivnit. Tak si nech ty blbý kecy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání