Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ravenův horoskop na duben: Býky čeká románek, Vodnářům se konečně uleví

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    4. dubna 2019 ● 10:00

    Mág a astrolog Raven Argoni předpovídá, jak se vám bude dařit v dubnu. Konstelace jsou příznivé. 

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Hned na začátku dubna, 5.4.19 se v Beranu odehraje Nov, podle něhož se dá říct, že v první polovině dubna se mohou Berani odhodlat k uskutečnění jakékoliv větší změny, týkající se bydlení, partnerství nebo práce.

     

    Může jít i o změnu závažného charakteru, jako například hledání a nalezení nové práce, přestože se původní práce bude jevit jako celkem stabilní. Menší nebo i větší krize může nastat v partnerství.

     

    Nejeden Beran se setká s cekem i s tím, že mu (nebo jí) partnerka nebo partner sdělí, že si přejí rozchod, ale potom se opět vše uklidní. Jako výrazný přelom k lepšímu se ukáže úplněk 19.4.19, kdy bude Slunce v Beranu a Měsíc ve Vahách. takže jediná věc, která se na letošní duben dá Beranům poradit, je, neztrácet nervy a vytrvale si jít za svým cílem. A nejlepší cíl, který si mohou Berani zvolit je kariéra.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Letošní duben se mohou Býci během svého rozhodování opírat o přítomnost Uranu ve svém znamení.

     

    To znamená, že budou mít štěstí jak při rozhodování menších věcí a záležitostí, tak i u větších a důležitějších. Jako přímo magický den se jeví pro Býky 22. duben 2019. Je to den, který by se dal směle označit jako "den splněných přání".

     

    Pokud si právě kolem 22. dubna budou Býci cokoliv přát, bude to mít daleko větší naději na splnění a na úspěch, než kdykoliv jindy. V první polovině dubna je dost pravděpodobné, že Býky potká štěstí v jakékoliv formě, mohou najít něco, co dlouho hledali a už to považovali za ztracené, popřípadě se náhodou potkají s někým, koho již dlouho postrádali. A on postrádal je.

     

    Když se v druhé polovině dubna vášnivě zamilují, prožijí románek s někým, po kom už delší dobu toužili. 

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ve znamení mužného Marsu se bude odehrávat osud Blíženců. Budou se o všem rychle rozhodovat a budou mít také dost energie na to, aby zvládli svůj život a vyřešili hromadu problémů, které by je mohly v průběhu dubna brzdit.

     

    Nic jim nebude stát v rozletu, mohou si dovolit realizovat odvážné projekty a v případě spolupráce s ostatními se z nich snadno stanou, často přímo přes noc, odvážné vůdčí osobnosti. Zdraví bude v pohodě, vyhnou se nemocem i úrazům a v partnerství se snadno zhostí vůdčí role.

     

    Pouze v případě, že se ocitnou dva Blíženci vedle sebe najednou, dohodnou se na tom, že se ve vůdčích rolích budou střídat.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Od úspěchu k úspěchu budou, ať už dopředu nebo dozadu, jak je račím zvykem, kráčet Raci. Mají ve svém znamení Měsíční vzestupný uzel a celkové konstelace, které prakticky zaručují obrovský osobní a pracovní úspěch.

    To se v praxi většinou projevuje jako takzvané charisma, neboli "vyzařování" osobnosti. Raci budou zářit, budou ozdobou všech večírků a slavností, je možné, že mnoho Raků během dubna začne svou vlastní, dlouho očekávanou filmovou nebo divadelní či hereckou kariéru.

     

    V tom jim bude dopomáhat i Saturn v opozici a trigon, vládnoucí mezi Měsíčním vzestupným uzlem a Merkurem v Rybách. Raci a Ryby, zvláště pokud budou pracovat v oblasti obchodu, budou po celý duben tvořit nebezpečné a nepřekonatelné pracovní týmy a budou na sebe strhávat pozornost veřejnosti a hlavně potenciálních zákazníků. K čemuž jim dopomáhej i tento horoskop.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V dubnu 2019 se budou muset Lvi v mnohém uskromnit, je dost věcí, které na ně čekají, ale spíše v tom smyslu, že se nepovedou, než povedou.

     

    Na to si budete muset dávat pozor, zvláště pokud chcete v dubnu rozjet svou kariéru nebo jakýkoliv nový obchod či mezinárodní business, vše bude tak trochu poznamenáno Černou Lunou v opozici, která se vždy v protějším znamení projevuje jako takzvaná Černá Nula.

     

    V praxi se stane, že se pustíte do jakéhokoliv projektu, máte dojem, že už máte v tomto oboru určitý věhlas a slávu a najednou zjistíte, že většina lidí, kteří mají s vámi spolupracovat se na vás dívá spíše jako na nulu, než jako na celebritu.

     

    Nemusí to odpovídat skutečnosti, to vám budiž útěchou, ale je to projev oné výše zmíněné "Černé Nuly", která začne na vaše znamení působit v okamžiku, kdy se v opozici objeví klasická Černá Luna. Jinak bude všechno v pořádku, zdraví poslouží, práci neztratíte, ani o podporu nepřijdete, pokud se o ni opíráte.

     

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Všechno bude trochu složitější, občas budete mít dojem, že vám nikdo nerozumí, ale hned si to raději zkontrolujte, jestli to není náhodou tím, že vy, Panny, samy přestáváte rozumět svému okolí.

     

    Dříve se to často stávalo, když se určité znamení, v tomto případě Panna, začalo věnovat přílišné konzumaci dobrodružných a milostných románů, dnes, v době, kdy už skoro nikdo nic nečte, to znamená, že se příliš často pokoušíte zhypnotizovat svůj mobil, popřípadě se začnete věnovat nějaké pochybné hře více než je zdrávo.

     

    Zkuste se vrátit do reality a veškeré napětí, které svírá prostor kolem vás najednou povolí a pomine vy opět spatříte realitu, podobně jako legendární Neo, když se probudil z Matrixu. Trochu nad tím popřemýšlejte, zvláště, jestli vás pronásledují podezřelé sny, ve kterých se nic hrozného neděje.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V opozici budete mít až do 21. dubna Slunce, což je celkem dobré vzhledem k tomu, že máte jistotu, že budete jako Váhy zdravé a dobře vážící, jak se říká, správně vytárované, neboli "vynulované", v případě symboliky Vah to znamená "spravedlivé" nebo "pravdivé".

     

    Kolem 21. dubna se vám stane, že se dopustíte nějaké menší nebo i větší "nespravedlnosti" vůči svému partnerovi, například si budete myslet, že vám byl nevěrný, zatímco on  sám se k vám sveřepě hlásil, i když kolem něj kroužily různé personifikované svody a nástrahy nebo si vzpomenete, že vám ještě dluží peníze, které ve skutečnosti už dávno vrátil, je tedy dost dobře možné, že nastane čas i na malou omluvu a trochu vysvětlování doprovázeného sypáním si popela na hlavu.

     

    Nejlepší je k tomu popel cigaretový, aspoń budete mít záminku si znovu zapálit od té doby, co jste přestaly, milé Váhy, kouřit.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V první polovině dubna budou Štíři naprosto bezstarostní nebo, lépe řečeno, nebudou mít tolik starostí jako ostatní znamení. Pokud budou muset něco vyřešit, ať už v rovině zdravotní, partnerské, pracovní nebo volnočasové, zvládnou to s takovou grácií, že to vzbudí tichý obdiv všech vůkolstojících přihlížejících. 

     

    V druhé polovině dubna se připravte na to, že může vzniknout a do vašeho partnerství jako blesk z nebe udeřit menší krize vztahová, z celkových konstelací vyčuhuje něco jako ponorková nemoc, která obvykle přichází, jak odborníci na psychologii říkají "mirnix-dirnix", čili je to racionálně nevysvětlitelné, ale otráví to život víc, než podebraná pata.

     

    Může se vám také stát, že v druhé polovině dubna vám nevyjde nějaká smlouva, kterou jste dlouho a obětavě připravovali.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Dalo by se spíše říct "šťastný Střelec", protože, když máte ve svém znamení planetu Jupiter, nemůže se vás nic dotknout a pokud se vás přece jenom něco dotkne, tak se to rychle vyřeší, protože se většinou nejedná o skutečný útok na vaši osobu a osobnost, ale spíše o uraženou ješitnost, což sice také zabolí, ale z hlediska osudu to není tak hrozné, jako když na vás začne útočit psychopat.

     

    Celý duben se jeví jako příznivý a přínosný měsíc, pouze v polovině dubna si musíte dávat pozor na občasné zapomínání naprosto přirozených věcí, jako například se vám může stát, že necháte klíče v zámku, zabouchnete dveře a ještě si zapomenete koupit jízdenku ve veřejném dopravním prostředku.

     

    Mohou z toho nastat nešťastné situace, které u nás mohou skončit klidně i exekucí, zabavením majetku a odsouzením na doživotí bez možnosti odvolání. Tak si tu jízdenku raději kupte, jde o vaši budoucnost.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V poslední třetině Kozoroha působí svou nadčasovou autoritou Saturn a Měsíční sestupný uzel.

     

    V životě se to projeví tak, že všechno bude plynout téměř až nudně přesně tak, jak jste zvyklí, nenastane mnoho zvláštních či osvěžujících vzruchů, pokud se s někým seznámíte, tak, jak se říká, sejde z očí, sejde i z mysli, pokud se budete chtít s kýmkoliv na čemkoliv domluvit, tak to půjde bez problémů, rychle a svižně, co vám kdo slíbí, to také dodrží, prostě šílená nuda, bez možnosti pořádně se rozčílit a od srdce si zanadávat.

     

    Pozor na všechny nemoci, které se projevují díky potlačeným vášním, jako jsou infarkty a mozkové mrtvice, pokud byste se během dubna přece jenom už hodně nudili, zkuste si jen tak, cvičně, několikrát bouchnout rukou do stolu, uvidíte, jak se vám uleví.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ve znamení Vodnáře se chystá něco, co by se dalo označit jako "konec krize" nebo "konec vlivu Černé Luny", popřípadě "konec prokletí a návrat na cestu ke sťastným zítřkům".

     

    Tranzitní Černá Luna se tetelí na konci Vodnáře a chystá se tiše a nenápadně vplout do znamení Ryb, což nastane během prvních květnových dnů. Duben se tedy  ještě bude projevovat jaké téměř konvenční měsíc bez zvláštních vzruchů a podnětů. Je možné, že se budete chtít s někým na něčem domluvit nebo se vás zmocní podnikatelské nadšení, popřípadě podnikatelský nápad, budete potřebovat lidi či schopné spolupracovníky nebo prostě lidi, kteří udělají a provedou odbornou část vašeho nápadu - a ejhle, ono to nevyjde.

     

    Zatím ještě je o něco horší kvalita času - v květnu již bude líp!

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Trochu depresivní a trochu povznesenou náladu mohou mít Ryby, které se zabývají uměleckou tvorbou, ale i když se nemusejí řehtat od rána do večera, měly by být vidět výsledky jejich práce.

     

    Duben mohou Ryby s výhodou využít pro vlastní tvorbu, doporučujeme třeba pokusit se o získání postu úspěšného youtubera nebo tantrika či tantričky. Ani v jednom z těchto případů se nebudete nudit. Pokud budete chtít rozvíjet svou vlastní osobnost, popřípadě poznávat účinek přírodních zákonů na vaši psychosomatickou podstatu, je tento duben pro vás jak stvořený.

     

    Oblast pracovní bude jevit mimořádnou stabilitu, nikdo vás o práci, ani o žádný kšeft nepřipraví, zdraví bude oscilovat kolem harmonické vyváženosti, jakékoliv odchylky se opět rychle vyrovnají a co se týká partnerství, tak budete mít mimořádné štěstí, na koho se usmějete, ten podlehne vašemu rybímu šarmu a pokud již někoho máte, tak na vás bude doslova a dopísmene závislý jak psík drobného plemene na svém páníčkovi.

     

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz