Bot není nikdy dost! Tím se řídí nejen Carrie ze Sexu ve městě, ale také česká šťabajzna, do které se zbláznila půlka Itálie. A ona do ní. „Italky mají vkus a styl,“ tvrdí Alena Šeredová.

A snaží se držet krok. Naposledy obrážela luxusní butiky v Mekce italské módy Miláně – u Chanelu jí sice nic nepadlo do oka, zato v butiku Le Silla se zdržela. A novináře zaujalo, že si zkoušela výhradně bílé lodičky s vysokými podpatky.

„Bílé boty, jak víme, jsou rozhodně náročným doplňkem a hodí se k oblečení jen zřídkakdy. Takže je logické si myslet, zda se za jejími nákupy neskrývá něco víc, třeba veselka,“ píše třeba Il Giornale.

Rozvod s Buffonem

Spekulacím nahrává i Alenino nedávné prozrazení, že v jejím rozvodu s fotbalovým brankářem Gigim Buffonem (41) se pohnuly ledy. „Už je to v procesu, protože Vatikán povolil rozvod dříve než po třech letech odloučení, jak tomu muselo být v minulosti. V naší situaci je to jediné smysluplné řešení,“ odhalila Šeredová v rozhovoru pro měsíčník Maminka. Alenin nový partner, jeden ze tří dědiců automobilky Fiat Alessandro Nasi (44), jistě na svou šanci netrpělivě čeká!

VIDEO: Skoro rozvedená Šeredová už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích!

Video
Video se připravuje ...

Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
116 fotografií