Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Co je to bradavkový orgasmus? Můžete ho dosáhnout, chce to trochu cviku

  • 4. dubna 2019 | 06:00

    Lidské tělo je krásný nástroj. Můžeme ho rozehrávat všemi možnými způsoby, stačí jen najít ta správná tlačítka nebo strunky. Mnohdy se muži zaměřují jen na tu jednu a zřejmě nejsilnější erotogenní zónu, kterou máme mezi nohama. Možná je na čase to změnit.

    Ženské tělo má ještě další části, které jsou nadměrně vzrušivé. Jednou takovou oblastí jsou bradavky. Každá z nás je jedinečná, ale dráždění bradavek jistě funguje u každé. Zkuste se na ně soustředit a zjistěte, jestli jste schopna dosáhnout orgasmu pouze jejich drážděním.

  • Co je to bradavkový orgasmus?


    Autor: iStock

    Je to orgasmické vyvrcholení, jehož je dosaženo stimulací pouze bradavky a její oblasti bez toho, aby byla žena laskána na klitorisu – to platí i u muže, tedy aniž by byl muž drážděn na penisu. Oblast prsou je totiž velice vzrušivá a je opravdu možné dosáhnout orgasmu, pokud prsům věnujete dostatečnou pozornost. Možná si říkáte, proč se snažit tady, když klitoris to zařídí. Je to prostě jen trochu jiný pocit... A kdo říká, že klitorisem nemůžete pokračovat, a zažít tak skvělý mnohonásobný orgasmus?

  • Na co se zaměřit?


    Autor: iStock

    Cvik dělá mistra, je to jako u všeho. Každé tělo na dotyky reaguje jinak, je také důležité, v které části menstruačního cyklu se nacházíte, protože tělo je v různých obdobích jinak citlivé. Soustřeďte se především na pocity slasti, na to, co vám dotyky a dráždění přinášejí, nemyslete hned na orgasmus.

  • Experimentujte


    Autor: iStock

    Experimentujte s různými druhy polibků a dotyků, začít můžete jen letmými dotyky prstů a jazyka nebo můžete masírovat celé prso a potom zkusit třeba štípání, kroucení, kousání, mačkání. Jako další prvek můžete představit tahání. Pomalu budujte napětí a vzrušení, potom zaútočte přímo. Tohle je nejlepší cesta k dosažení orgasmu.

  • Zkuste hračky


    Autor: iStock

    Pokud prsty, jazyk a zuby nejsou dost, vezměte si k ruce hračky. Vibrátor už doma určitě máte, tak ho použijte – od nejjemnějších vibrací až po ty, které rozvibrují celý hrudní koš! V erotické „hračkárně“ si ale můžete pořídit i jiné pomůcky. Svorky nebo podtlakové nasávačky – i womenizer funguje. Můžete použít i lubrikační gel, který dopomůže k trochu jiným pocitům.

  • Orgasmus


    Autor: iStock

    Stejně jako jakýkoli jiný orgasmus, i tento si vyžaduje znalost vlastního těla nebo chuť ho prozkoumávat a hrát si. Je také důležité nesoustředit se jen na cíl, ale na celý proces. To, že se to napoprvé nepovede, neznamená, že to nejde. Vše je o cviku a také trpělivosti. I kdyby se to nepodařilo, tolik pozornosti, kolik se vašim dvojčátkům dostane, stojí za to!

     

Diskuse ke článku
.