„Malý krok pro Emmu, velký krok pro krásu,“ okomentovala na instagramu fotku své malinké dcerky Emmy herečka Michaela Maurerová, známá především jako lehce ztřeštěná kadeřnice Digi z nekonečného seriálu Ulice.

Holčičce totiž v jejích pouhých třech a půl měsících pořídila rozkošné malé náušničky. „Teď nezbývá než doufat, že uši budou v budoucnu jediná věc na těle, co si nechá propíchnout!“ dodala usměvavá rusovláska s nadhledem.

Přestože většinou děti po takovémto zákroku spustí hysterický pláč, rozkošná Emmička to zvládla na jedničku. „Nastřelení ji vůbec nebolelo, ale všechny ty přípravy kolem ji nebavily,“ svěřila se tahle půvabná trojnásobná maminka. Maurerová má totiž ještě dva starší potomky, dvojčata Magdalenu a Josefa (10), které si pořídila se svým prvním partnerem a bývalým manželem, podnikatelem Milanem Kožíškem (46).

Se sympatickou upřímností také zavzpomínala, kdy a proč se nechala ozdobit náušnicemi ona: „Já si píchnutí uší prosadila až v 11 letech, aby mi neříkali Michale,“ prozradila Maurerová, kterou mohli televizní diváci vidět i v seriálu První republika nebo Vyprávěj.

Na snímcích z dětství, které před nějakým časem na sociálních sítích sdílela, je skutečně vidět, že s krátkými vlasy chlapečka trochu připomínala… Nejspíš proto se už takhle brzy její „Emmánek stal Emminkou“ – a je tedy jasno na první pohled.

VIDEO: První pusa Míši Maurerové byla ve školce! Měla jsem z ní opary!

Video
Video se připravuje ...

První pusa Míši Maurerové byla ve školce! Měla jsem z ní opary! Kristýna Léblová, Jan Jedlička

Fotogalerie
44 fotografií