Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Konec všech nadějí: Nalezené tělo patří Štefanovi (†19)!

Autor: shp - 
3. dubna 2019
12:19

Všechny naděje vyhasly a příbuzní pohřešovaného Štefana (†19) skončili v slzách. Tělo, které vydala slovenská řeka Poprad, skutečně patří mladíkovi, který zmizel z vánočního večírku a od té doby nebyl nikde k nalezení.

Zdrcená maminka, která přišla o milovaného syna, zveřejnila slova plná smutku, z nichž bolí srdce. Štefan se ztratil během firemního večírku, který se konal krátce před posledními Vánocemi nedaleko městečka Podolínec na severním Slovensku. Informoval o tom web Pluska.sk.

Chci tě navštívit v nebi, pláče máma

Štefanova máma tehdy vůbec netušila, že ho 31. prosince vidí naposledy. Teď bude svého syna pochovávat. „Přála bych si alespoň nakrátko návštěvní hodiny v nebi, abych tě mohla ještě jednou obejmout a říct ti, že tě velmi miluji,“ napsala na sociální síť.

Několikatýdenní pátrání po nadějném fotbalistovi přerušil nález mrtvoly na začátku března. V řece Poprad se tehdy rozpustily ledy a vydala tělo v pokročilém stadiu rozkladu. Mělo však na sobě oblečení Štefana a v kapse byly jeho doklady.

Jde opravdu o Štefana

Všechny předtuchy naznačovaly, že jde nejspíš o Štefana, ale oficiálně to muselo doložit až policejní vyšetřování. „Znaleckým zkoumáním bylo potvrzeno, že se jedná o nezvěstného Štefana. Cizí zavinění bylo vyloučeno,“ potvrdila krajská policejní mluvčí Gabriela Gabošová.

Nejhůře nesli celou událost Štefanovi blízcí. I když po děsivém nálezu tušili, že jde o jejich milovaného, stále neměli jistotu. Podle informací portálu čekali policisté na výsledky testů DNA. Až pitva a znalecký posudek ale určí přesnou příčinu smrti.

Poslední rozloučení bude ve čtvrtek

Mladý muž pracoval před svou smrtí krátce jako řidič. Během Vánoc ho hledaly stovky policistů, hasičů i dobrovolníků. Marně. Poslední rozloučení se Štefanem bylo naplánováno na čtvrtek.

drec ( 4. dubna 2019 01:16 )

Snažili jste se získat půjčku od banky, ale bez úspěchu? musíte naléhavě dostat peníze z dluhů? Potřebujete finanční prostředky na rozšíření nebo zahájení vlastního podnikání? . Nabízíme dlouhodobé i krátkodobé úvěry s výše úvěru od 2000,00 Kč do 5 000 000 USD. Můžeme také nabídnout pomoc při refinancování vaší hypotéky. Přihlášky jsou k dispozici pro žadatele, kteří jsou starší 18 let. Pro více informací nás prosím kontaktujte, naše e-mailová adresa je následující: standardloan.bk@gmail.com

jetuslunicko ( 3. dubna 2019 18:34 )

Pro mámu největší možná bolest ze všech bolestí. upřímnou soustrast..... slova jsou marná, čas v tomto případě nic nevyřeší... dítě nikdo zpět nevrátí. Krásný kluk, stačí vteřina a ....prázdno. Hodně síly celé pozůstalé rodině

alumno ( 3. dubna 2019 16:14 )

Jestli nebral drogy se samozřejmě zjistit dá - pokud jde o tvrdé drogy, tak ty se dají zjistit klidně i po půl roce třeba z vlasů. Ale k čemu by pozůstalým taková informace byla, že. Podstatné je, že nezemřel cizím zaviněním. Jestli se jen opil nebo si k tomu dal i nějakou další drogu kromě alkoholu, to opravdu není podstatné, život mu to nevrátí.

Limone ( 3. dubna 2019 15:35 )

Neměl chlastat !!! Osobně slavím narozeniny a Silvestra přípitkem čisté vody .

anyyt ( 3. dubna 2019 14:12 )

Tak moment......... maminka ho viděla naposledy 31.12. ? a policisté ho hledali během Vánoc ? Tak co to je za guláš ? Každopádně - velká škoda mladého života, chudáci blízcí Tohle by se stávat nemělo. Pleskáči, urovnej tam ty informace-dezinformace. To je článek na přes-hubu !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání