Celý život Annu K., která už dvakrát porazila rakovinu, opouštějí její milovaní. V mládí jí na rakovinu zemřela maminka, s jejíž smrtí se vyrovnávala těžce. Veškerou svou pozornost pak věnovala tatínkovi, který ji ale také už opustil.

Tatínku můj milovanej. Dnes je to pět let. Stále čekám, až ten blbej apríl skončí. Už to není vtipný. Už se vrať, prosím, chybíš mi. Doufám, že se Ti daří skvěle, ale moc ráda bych s Tebou mluvila, zavolala Ti. Však Ty dobře víš,“ vyznala svou dceřinou lásku Anna K. svému otci do nebe 1. dubna.

A smutek ji nepřešel ani druhý den, když vstala. V ten den jí totiž loni umřeli oba pejsci najednou. „Toníčku, Elynko. Dnes je to rok. Na apríla tatínek, 2. 4. vy dva v jeden den. Je to neuvěřitelně smutný, ale věřím, že to snad muselo mít nějaký smysluplný důvod, jinak to nechápu. Určitě jste se tam všichni našli a teď vás můj milovanej taťulda vodí na procházky a zlobíte tam pořádně spolu,“ vzkázala zpěvačka zesnulým psům.

Fenku Elynku musela nechat uspat kvůli agresivní zhoubné nemoci. Když se po smutném zákroku vrátila domů, zkolaboval i pes Toníček. Bohužel mu celkově selhal oběh organismu a ani jeho už nemohli přivolaní veterináři zachránit.

VIDEO: Velká bolest Anny K.: Smrt dvou lásek jen pár minut po sobě!

Video
Video se připravuje ...

Velká bolest Anny K.: Smrt dvou lásek jen pár minut po sobě! Blesk TV

Fotogalerie
37 fotografií