Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

„Kremace” na D1: Urny a rakve lehly popelem! Dálnice musela být uzavřena

Autor: ital - 
2. dubna 2019
21:59

Na 66. kilometru dálnice D1 se v úterý v poledne stala kuriózní nehoda. Vzplála tu dodávka převážející urny a rakve! Pozemní komunikace byla kvůli ní zhruba půl hodiny uzavřena. Nikdo neutrpěl žádná zranění.

V úterý se na dálnici D1 na 66. kilometru u Lokte stala nehoda, u níž museli zasahovat hasiči. Vzplála zde totiž dodávka, která převážela rakve a urny a požár se rozšířil i na trávu vedle vozovky. Kromě požárních jednotek ze Středních Čech vyjeli na místo zásahu také jejich kolegové z Vysočiny.

„Dodávka, která převážela prázdné rakve a urny, byla požárem zcela zničena a částečně zničena byla i dálnice. V průběhu zásahu byla dálnice zcela uzavřena,” sdělila podle serveru Novinky.cz mluvčí hasičů Tereza Fliegerová.

Dálnice se musela kvůli nehodě asi na půl hodiny uzavřít, což mělo za následek vytvoření šestikilometrové kolony. Provoz se znovu obnovil po 13. hodině a byl veden levým jízdním pruhem. Později se dálnice zprovoznila úplně. Příčinu požáru, při němž nedošlo k žádnému zranění, a škodu, kterou způsobil, nyní zjišťují vyšetřovatelé.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání