Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Horor u hranic: Matka s druhem podle policie znásilňovala a týrala tři holčičky! Úřady 2 roky nic nedělaly

Autor: DH - 
2. dubna 2019
18:26

Otřesný případ týrání dětí otřásá sousedním Polskem. Policie podezřívá ženu a jejího druha z toho, že společně několik let bili a znásilňovali tři dcerky (8-11 let). „Krkavčí“ rodiče jsou nyní ve vazbě.

O situaci média informoval mluvčí okresního státního zastupitelství města Opol Stanislaw Bar. Ten uvedl, že policie má nyní ve vazbě šestatřicetiletou Katerzynu K. a jejího o jedenáct let staršího druha Janusze Cz. Jsou údajně podezřelí jak ze znásilnění, tak i z psychického a fyzického týrání tří holčiček. Obviněná je jejich matkou.

Katerzyna žila v obci Kropkowice, která leží přibližně 80 km od české Opavy. Zuboženého stavu dětí si jako první všimli sousedé. Holčičky ve věku mezi osmi a jedenácti lety prý na zahradu chodily špinavé a hladové. Celá situace se ale vyhrotila až v roce 2016, když se k rodině přistěhoval druhý obviněný.

Během společného soužití začal pár dívenky krutě bít a znásilňovat, což sice vyšlo za krátkou dobu najevo, ale úřady s řešením podle polských médií značně otálely. Nepodařilo se jim prý dokázat, že jsou děti sexuálně zneužívány.

Dcery byly nakonec matce odebrány až v roce 2018. Během následného vyšetřování se provalily hrůzné činy, kterých se žena se svým druhem dopouštěla, a oba policie zadržela a obvinila. Podezřelí jsou nyní za mřížemi poté, co soud povolil jejich vazbu na dobu tří měsíců. Ani jeden se prý necítí být vinen.

gabreta ( 2. dubna 2019 21:25 )

Asi si rodinka vzale příklad u jejich kněží!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání