Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jak nosit mašle a nevypadat jako školačka? V oblibě je má i vévodkyně Kate!

7. dubna 2019 | 06:00

Mašle do vlasů. Naposledy si je pamatujeme z našeho dětství. Koncem loňského roku se však opět objevily na scéně. Jak je nosit, abyste nepřipomínala školačku nebo roztleskávačku, a kde tyto vlasové doplňky koupit?

Některým možná tento doplněk přijde infantilní, my mu ale říkáme jednoznačné ANO. Klasický culík s ním vypadá prostě fantasticky. Některé ženy se ho ale obávají.

Tajemství je nenosit mašli na vrchu hlavy, přesně kvůli tomu byste vypadala jako přerostlá školačka. Mašli připínejte (vázejte) do spodní poloviny hlavy. Lépe řečeno: čím blíž k šíji, tím lépe.

Mašle nosí i vévodkyně Kate.
Autor: profimedia.cz

Kate sází na klasiku, která se k její eleganci skvěle hodí. Vybrala si mašli z černého sametu, která je vlastně i velmi univerzálním, a tak i oblíbeným kouskem. V obchodech ale naleznete i výraznější doplňky plné barev a různých vzorů, které zrovna frčí.

Nemusíte se ani stresovat s vázáním obyčejné mašle. Prostě si pořiďte tu, která už je uvázaná na sponě, nebo mašli jako gumičku. Podívejte se do naší fotogalerie na mašle, které měly modelky na přehlídkách, i na to, kde je koupit:

Autor: Markéta Luštincová