Ve středeční premiérové Výměně manželek se představí rodina z Hlinska, kterou tvoří Soňa (40), Standa (41), Ladislav (16), Simona (14), Tadeáš (7) a Kateřina (4). Na druhé straně se diváci seznámí s Miladou (36), Pavlem (48), Jirkou (15) a Miladou (11), kteří žijí v Plzni. 

Rodinu z Hlinska přihlásil do Výměny manželek svérázný tatínek Standa. Jeho partnerka Soňa tvrdí, že kvůli němu prožívají obrovskou krizi. Standa neustále sedí u počítače a často navštěvuje restaurační zařízení. Druhý pár spolu žije tři roky a do pořadu je přihlásil kamarád. Pavel s Miladou mají mezi sebou harmonický vztah a ona sama je zvědavá na to, jak to rodina bez ní zvládne.

Milada ovšem netuší, že ji čeká velmi náročných deset dnů. Dočasný partner Standa je cholerik a rodině vládne tvrdou rukou. Žena bude šokovaná z toho, že děti ani jejich otec nemají základní hygienické návyky. Překvapí ji i to, jakým způsobem řeší Standa běžné problémy. Když například jeho děti nechtějí nosit bačkory, přilepí jim je k noze izolepou.

„Pokud nebudou nosit bačkory, vezmu izolepu a zalepím jim bačkory na nohy. Ať si spí klidně v bačkorách. A když sundají pásku, tak vezmu lepidlo a přilepím to natvrdo lepidlem,“ obhajoval se otčím tří dětí před náhradní manželkou. Otčím je ukřičený a slzy v této rodině jsou téměř na denním pořádku. 

Jestli se Miladě podaří něco změnit v nové domácnosti, uvidí diváci ve středu ve 20.20 na Nově.

VIDEO: Výměna manželek: Náhradní maminka je v šoku z otčímovo chování k nevlastním dětem.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Bačkory lepí izolepou k noze! TV Nova

Fotogalerie
17 fotografií