Po soutěži v roce 2005 měla Šindlerová našlápnuto na skvělou hudební kariéru. Ve slovenské verzi cen Anděl získala cenu za nejprodávanější album roku a figurovala i ve Zlatém slavíkovi, kde se v následujících dvou letech umístila na pátém a šestém místě. 

Pak se ale po zpěvačce úplně slehla zem a zmizela z veřejného života. V roce 2012 se provdala za vlivného podnikatele Kamila, kterému na svět přivedla dvě děti, dceru Martinu a syna Kamila. 

V poslední době to vypadá, že by se zpěvačka ráda vrátila do světa šoubyznysu, protože se čím dál častěji ukazuje na společenských akcích. Tou poslední byla bratislavská premiéra filmu Teroristka s Ivou Janžurovou (77) v hlavní roli.

Šindlerová se tam blýskla v modrém džínovém overalu a po ohnivě rudých vlasech už nebyly ani památky. Ze zrzky je teď totiž brunetka. Podle serveru Profimedia navíc předvedla své nově upravené vnady, které rafinovaně vykukovaly z jejího výstřihu. Podle jejích slov se prý nejednalo o zvětšení, ale pouze o úpravu tvaru po kojení dvou dětí. 

VIDEO: V minulé řadě SuperStar na sebe pro změnu upozornil Láďa Angyal! Kde je mu konec?

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Ladislav Angyal poprvé nenadchl porotu! Je to konec? TV Nova

Fotogalerie
16 fotografií